Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 30. elokuuta 2024

Hyvää huomenta!

 Taas uusi päivä. Minulla on ollut vaikeuksia käsien kanssa, kun ne kramppaavat. Eilen illallakin kun luin sängyssä kirjaa niin koko ajan sattui kun kädet kramppasivat, niin että piti välillä niitä (sormia) hieroa ja venytellä ja juoda suola vettä.  Ei tule vanhuus yksin. Onko kellään kokemusta tällaisesta?    Mikä avuksi?  Jos mietitte mitä kirjaa luin, niin se on "Viipurista Parikaniemeen."Tässä kirjan taka kannesta tekstiä. "Kun sairauden rampauttama Väinö Hoikka , viipurilaisen kultasepän poika  lähtee elokuussa 1910 junamatkalle kohti Jaakkimaa , hän tarttuu viimeiseen oljen korteen. Voisiko unissasaarnaaja  Helena Konttinen auttaa häntä paranemaan?  Seuraavat vuodet mullistavat, niin Väinön kuin hänen taiteilija sisarensa Aurankin elämän perin pohjin. Inhimilliset tuet  romahtavat yksi toisensa jälkeen, mutta Jumala avaa heidän eteensä uudet tehtävät, jotka antavat elämälle syvemmän merkityksen. Tekijän isoäidin Aura Latvuksen  ja tämän veljen  koskettava , todellisuus pohjainen tarina kietoutuu uukunniemeläisen  herätysliikkeen  vaiheisiin  ja Helena Konttisen viimeisiin elin vuosiin. Siunausta päivään!

5 kommenttia:

  1. Hei, Oletko mahdollisesti saanut hiljattain uuden kolesterolilääkkeen. Toisille tulee niistä lihaskramppeja. Jos näin on, kannattaa pyytää vaihtoa toiseen.
    Olen kuullut tuosta kirjasta. Vaikuttaa mielenkiintoiselta. Oikein hyvää päivää sinne. Toivottavasti Mini ei joudu pelkäämään ukkosta.
    -Helena

    VastaaPoista
  2. Ikäviä nuo krampit! Olisiko magnesiumtableteista apua?

    VastaaPoista
  3. Vaikuttaa kiinnostavalta tuo sinun luettavasi. Siunausta sinunkin päivääsi:) Toivottavasti kampit pian helpottaa, ne on kurjan tuntuisia.

    VastaaPoista
  4. Tuttu kirja, olen lukenut sen. Ja tuttuja ovat krampitkin. Todennäköisesti johtuvat juurikin kolesterolilääkkeestä.

    VastaaPoista
  5. Kiitos kaiklle kommenteista! t. Sesse

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)