Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 6. elokuuta 2024

Hei taas!

 Mulla oli taas vaikeuksia tuon blogin kanssa, mutta onneksi tää taas toimii.  Meinasi jo hermot mennä, kun se pyysi vaan kaikkia eri juttuja,onneksi nyt taas toimii normaalisti. Kiitos herralle!  Tänään käytiin kaupungissa, siellä ruuan jakelussa, kirjastossa ja kaupassa. Toivotaan että tää pysyy kuosissa. Eilen siivottiin vinttiä, ja nyt on vielä kaikkea roinaa, mitä nostettiin jo valmiiksi  vintin ovelle, että kun saa jotain nosto apua, esimerkiksi vanhan toimimattoman painavan tv:n kanto apua.

Sitä ei varmaan saa nostettua alaskaan ilman mies apua, en varmaan itse  jaksa auttaa siinä.  Mutta mä iloitsen nyt tästä kun tämä blogi toimii. Kiitos Herralle! Jotenkin tyhjä olo oli kun ei päässyt blogiin. Siihen on kuitenkin niin tottunut,vaikkei sen kummempia juttuja kirjoitakkaan :)


4 kommenttia:

  1. On kiva kun pääset kirjoittelemaan tänne.
    Anna vaan miesten tyhjentää painavat esineet vintistä, parempi kun on vahvemmat kädet. Aina sitä jää pienempää tavaraa ja siivottavaa sitten.
    Mulla on taas nyt joutavan esineen ym hävitys into. Kirpputorille vein monenlaista jo. Paljon paperia ja vanhoja lehtiä olen laittanut paperinkeräykseen ja roskiin.

    VastaaPoista
  2. Kyllä sitä hävitettävää tulee kun pitemmän aikaa samassa asuu .t,Sesse

    VastaaPoista
  3. Kyllä sitä on tottunut blogiin ja tänne on mukava kirjoittaa kuulumisia. Sitä kaipaa, jos ei pääse.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)