Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 21. elokuuta 2024

Huomenta

 Täällä taas :) Mitä uusi päivä tuo tullessaan..saa nähdä. Ainakin isännälle on kai tulossa kaveri puu hommiin. Eilen olin myös alustavia hommia tekemässä  siihen isännän kanssa. Ikävämpiä juttuja on tulevaisuuden miettiminen, kun siitä tehdään jo valmiiksi suunnitelmia.Toisaalta tietysti on hyvä että kaikkia asioita suunnitellaan tulevaisuuden varalle. Vaan itsestä se tuntui vähän pahalta, vaikka tietysti hyvää vain tarkoitetaan, että tulevaisuudessa menisi asiat joustavasti ja parhain päin. Vaikka en vielä itse välttämättä halua niitä ajatellakkaan. Mutta Herra on minun paimeneni, Hän paimentaa minua parhaansa mukaan . Kiitos Hänelle ja rakkaille lapsilleni. Ja tietysti myös miehelleni. Katsotaan miten päivä lähtee käyntiin. Ja palataan taas kirjoittelemaan. Mukavaa päivää kaikille!

8 kommenttia:

  1. Joo, on sitä jotain aina uutta joka päivä. Tekemistä ja suunnittelemista. Jos ja kun tulee joku sairaus tms, niin on hyvä tehdä suunnitelmia, kuka hoitaa asioita, valtakirjoja yms. Niitä olisi hyvä tehdä jo ennen sairauttakin, varalta. On pankkiasiatkin tehty niin hankalaksi jos ei ole sovittu etukäteen lupia.
    Mukavaa päivää sinulle!

    VastaaPoista
  2. Varmaankin kokisin samaan tapaan, että ei haluaisi niin aikaisin sitä kaikkea miettiä...vaikka siinä hyvätkin puolet olisi, niinkuin Emilie tuossa sanoikin. Toivottavasti saat sellaisen valoisan päivän nyt kuitenkin. Useinhan se varjot ja valot vaihtelee samankin päivän aikana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Metsän tytto. Muuten kun kerroin että pesin kkunatkin, niin nyt kirkkaassa auringon paisteessa niissä oli ihan raitoja, jotka oli lastasta tullut. Sekin vielä!

      Poista
  3. On tuo varmaan raskasta miettiä, silti hyvä tehdä. Voimia kaikkeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se tietysti ikävää mietittävää, mutta tietysti tärkeää.

      Poista
  4. Ne on hyvä tehdä ajoissa, kaikkien eikä vain muistiongelmallisien. Se helpottaa paljon läheisten elämää. Meillä onneksi vahingossa hoidettiin isän pankkiasiat kuntoon kun liikkuminen oli vaikeaa. Isän muistisairaus tuli aika yllättäen, joten olisimme olleet pankin kanssa pulassa, jos asioita ei olisi selvitetty jo.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)