Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 24. helmikuuta 2019

Yöksi kotiin :)




Vielä tänään koiravahtina. Ja mies näytelmä-harkoissa. Illalla pääsen kotiin, jee! Koti on maailman paras paikka <3 Olen tosin hyödyntänyt tämän paikan etuja...eli katsellut ISOSTA tv:stä ohjelmia. Eilen tuli varsinkin hyvä kierrätys-ohjelma. Mieskin poikkesi tänään aamulla täällä, ennenkuin meni harkkoihin. Mua harmittaa, kun en ottanut mitään käsitöitä mukaan, olisi aika mennyt vähän rattoisammin. Nyt aamulla jo raivasin lakanat pois vieras-sängystä ja pakkasin osan tavaroistani kassiin. Toinen koira katseli vierestä, että aikooko se nyt lähteä... Toinen viihtyy ulkona aidatulla pihalla.




(Arkistosta nappasin tuon kuvan).




Ensi viikolle on jo valmiina kaikenlaista menoa ( Evästä päivään, terapia, soppis, miehellä taas harkat, Kylätalo-tilaisuus ja mun työkkäri-tapaaminen... saa nähdä mitä siitäkin seuraa. Ahdistaa pelkkä ajatuskin). Eilen oli taas vatsavaivaa ja oli vähän hankalaa sen kanssa, kun täällä oli isäntäväen poika tekemässä remontti/rakennus hommia. Enimmäkseen ulkona, mutta kävi välillä aina sisälläkin. Jos mies (ja auto) olisi ollut täällä niin olisi voitu mennä kotiin välillä.




Koirat on tosi mukavia ja niiden kanssa tulen hyvin toimeen :) Huomenna on vapaa päivä, ei mitään erikoista menoa. Mitähän keksisi tämän päivän harrasteeksi täällä... Yksin en voi lähteä isojen koirien kanssa edes kävelylle, kun ne ovat niin vahvoja. Onneksi niillä on iso piha touhuta keskenään. Lintulaudat pitää käydä tarkistamassa ja täyttämässä, täällä käy paljon lintuja kolmella eri laudalla. Toivottavasti kotona on vielä lintulaudalla ruokaa, on siellä ainakin sellainen "ruokapötkö" roikkumassa.



Aikani kuluksi tässä höpöttelin :) Mukavaa pyhäpäivää teille!

8 kommenttia:

  1. Kotiinpaluu on aina mukavaa. Ihana juttu! Hyvää pyhää ja alkavaa viikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä varsinkin olen niin koti-ihminen... Samoin sinulle mukavaa viikon alkua :)

      Poista
  2. Niin tuntuu hienolta tuo kotiinpaluun ihanuus. Jotenkin mulla on ollut vielä vähän hakusessa, mutta eiköhän tuo pikkuhiljaa korjaannu minullakin paremmaksi. Kylässä hyvä, kotona paras.
    Sulla onkin paljon ohjelmaa ensi viikolle. Kivoja varmaan suurin osa, ja kyllä ne keljummatkin menot siinä menee. Niin on mullakin monia juttuja ensi viikolle. Jännittää, esim lääkärissä käynti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinähän sitä pitää päivä kerrallaan mennä :) Tsemppiä sinulle Emilie!

      Poista
  3. Kotiinpaluu on aina ihanaa vaikka välillä on kiva käydä kyläilemässä niin koti voittaa aina.
    Hyvää sunnuntai päivän jatkoa sinulle.

    VastaaPoista
  4. Ihana lukea että on muitakin koti-ihmisiä. Itse koen usein olevani kummajainen kun en osallistu matkojen, eri menemisten ja käymisten runsaisiin esittelemisiin, joita ihmisten koolla ollessa niin paljon puhutaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin on aika paljon menoja, mutta ne on vaan tuollaisia käymisiä, välillä en jaksa niitäkään, varsinkin jos vatsa vaivaa...Äitinikin oli koti-ihminen, sieltä kai se on periytynyt :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)