Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 10. helmikuuta 2019

Kirppisvaate-katsaus :)Halusin esitellä ne vaatteet, jotka sieltä kirppikseltä otin viimeksi kirppiksen "kassi-päivässä". Ja ne tulivat minulle kaiken lisäksi ilmaiseksi, koska mies maksoi sen kassin, missä oli hänelle ja mulle vaatteita, kirjoja ja dvd. Kassillinenhan yhteensä kaikkineen maksoi 7 e.

Olen mielissäni myös siitä, että kun miehen kärsivällisyys ei olisi riittänyt odottaa, jos olisin mennyt sovituskoppiin, niin otin kaikki sovittamatta... ja hyvin näköjään tunnen kokoni, kaikki olivat sopivia.

Turkoosivihreä paita

Tätä ruskeaa paitaa sovitin kotona ruskean hameen kanssa, mutta se hamekuva on näköjään kadonnut johonkin. Minusta tämä paita oli nätti, vaikka siitä muuttui muutama koriste, mutta muistaakseni mulla on niitä, niin voin ommella puuttuvat.


Tässä on fuksianpunainen lyhyt neulejakku/bolero. Kaunis raita kuvio neuleessa yläosassa.Pinkki pitsipusero, alla on musta toppi.

Näiden lisäksi oli "trikoo-mekko"/yöpaita, sininen, ohut, väljä, jonka otin yöpaidaksi...vaikka se mekko-puolella olikin. Sekä leveä violetti, kivaa pehmeää neulosta oleva, kaula/hartia huivi. Siinä on hapsut solmussa, mutta aion ottaa ne hapsut pois.
Muuten olin ihan tyytyväinen kaikkiin, paitsi että pesukoneessa joko tuo jakku tai sitten se huivi oli levittänyt nukkaa muihin kirppis-vaatteisiin, niin että jouduin ne harjaamaan kynsiharjalla, että sain nukan pois vaatteista.
Onneksi olen oppinut rajaamaan kuvat, että sain rajattua pois esim. ryppyisen kaulani ja vähän olkkarin sotkuja. Pienessä asunnossa on vaikea kuvata. Mukavaa viikon alkua :)10 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä olet tehnyt! Ihan pitäisi itsenikin käydä kirppiksillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppikseltä löytää kivoja vaatteita kyllä :)

   Poista
 2. Onpa tosiaan istuvan näköiset vaatteet, ja hyvät kuvat olet onnistunut ottamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva oli että sopivat tuli sovittamatta, paitojen koot aika hyvin tiedän...housut on vaikeampi juttu...

   Poista
 3. Tosi hyvännäköisiä vaatteita! Ja tuo hame, joka sulla on noissa kuvissa, on myös tosi kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hamekin on kirppikseltä joskus ostettu.On talvisempaa kangasta, ja kumma kyllä, ei ole tänä talvena tullut pidettyä...muuta kuin tuon kuvauksen ajan. Vielä kyllä kerkiäisi...

   Poista
 4. Onpa kivoja vaatteita. Etenkin Tuo pitsipusero on kiva.
  Hienoa kun onnistuu kuvien siirto nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Digikamerasta pystyy siirtämään, mutta ei kännykästä...

   Poista
 5. Kaikki vaatteet ovat kauniita. Toi punainen pitsipusero, tykkään. Hyviä juttuja oli kassissa, kannatti ostaa.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)