Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 14. helmikuuta 2019

Väärä hälytys ...















Hyvää Ystävänpäivää kaikki blogiystävät <3 Itse sain eilen mukavan yllätyksen, kun ystävä toi minulle kauppareissullaan kauniin ystävänpäivä kukan :) Lisäksi sain postissa ystävänpäiväpostia blogi-ystävältä ja aiemmin jo toiselta ystävältä:) Kiitos <3











Minun piti mennä tänään soppikselle, kun mua oltiin pyydetty lukemaan/lausumaan joku runoni siellä hartaudessa. Mutta aamulla heräsin joskus viiden maissa vessaan, ja oli vähän sellainen olo, että alkaako taas virtsavaivat :( Otin karpalotabletin ja kun mies nousi kuuden maissa ylös, sanoin etten taida lähteä kaupunkiin. Pyysin miestä tuomaan mulle karpalomehua kaupasta, ennen kuin lähtee kaupunkiin. Tuo karpalotabletti ja -mehu taisivat auttaa, tai sitten vaan oli väärä hälytys.





Nyt vaan tunnen itseni luuseriksi, kun en lähtenytkään, vaikka nyt on suht normaali olo. Toisaalta ajattelin, että kun ei silloin ollut olosta varmuutta ja siellä olisi pitänyt olla aamusta iltapäivään asti, kun mies haluaa lähteä aamulla liikkeelle.
Illalla meillä on vielä Kylätalo-tilaisuus. Sitäkin jo kerkisin aamulla miettiä, että jos en sinne pystykään lähtemään, niin kuka keittää kahvit ym. Mulla on ollut alaselkä kipeä, niin ajattelin aamulla, että liittyykö se pissavaivaan...ei näköjään.











Toisaalta kyllä aamulla huokaistiin rukousta ylöspäinkin, että tuo "oletettu" vaiva paranisi :)





Eilen oli hauska juttu. Hain vauva nuken (tyttösen) vintistä, ajatuksena jos tekisi sille jotain vaatetta, kun mulla on se vauvanvaate kirja lainassa... Riisuin siltä pois päällimmäiset (villaiset) vaatteet, sitten bodyn. Huomasin että se oli tehnyt kakat housuun!! Ihmettelin miten se on mahdollista, sekä bodyssä että pikkareissa oli ruskeat tahrat.
Sehän on baby born-nukke, että sille voi syöttää ruokaa, mutta eihän meillä mitään ruokaa sille ole.




Sitten muistin, että kerran kun tyttö ja tytöntyttö olivat meillä, niin samaan aikaan oli meillä eräs ystävien tyttö, jolla oli oma baby born-nukke mukana tarvikkeineen ja tytöt leikkivät niillä...taisi meidän vauvakin saada ruokaa :D En silloin edes arvannut katsoa sen pöksyihin :D Pöksyt ja body päätyivät pyykkiin. Sitä ennen käytin bodya vielä koko mallina, kun pienensin tytöntytön vanhasta mekosta nukelle mekon.

















Tuon tytöntytön vanha mekko oli aika nuhruista kangasta, olin sen maton kuteiden mukana saanut, mutta hyvä harjoitus kappale se oli.




Vauva ihan selvästi haluaisi syliin :)




Viettäkäähän mukava ystävänpäivä <3

12 kommenttia:

  1. HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ SESSE!!
    Kauniit kukka-ja korttikuvat.
    Olen sitä mieltä, että teit viisaasti jäädessäsi kotiin, kun oli selvät merkit entisestä vaivasta. Merkit varoittivat ja antoivat merkin ehkäisevän lääkityksen ottamisesta. Levon tarve kuuluu siihen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi nyt on hyvä olo, ettei tullut mitään :)

      Poista
  2. Hyvää ystävänpäivää! Voi kun ihana vauveli, ihan selvästi haluaa syliin ja lisää vaatetta. Toivotaan että vaiva paranee eikä tarvitse lisää vahvempaa lääkettä.

    VastaaPoista
  3. Tuliko Sesselle!!
    postia??

    mukavaa ystävänpäivä -iltaa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa! Tuli kyllä :)

      Poista
    2. :),no hyvä:)
      SÄIKÄHIN että posti hukkasi kirjeesi.
      viime vuonna yksikään ystävänpäivä kortti ei päätyny perille:(.Laitoin siltä tiimoilta sähköpostia:))
      ihanan kukn sait.Mulla sama homma nuken vaate/kaavoja käsittelyssä.nyt olen siivonnut..Sinun innoittamana omaa työhuonettani.:))

      Poista
  4. Hyvää ystävänpäivää!
    Onneksi vaiva ei jäänytkään päälle. Terveitä päiviä!

    VastaaPoista
  5. Olipa ihanaa, että vaiva meni ohitse! Ei aina tiedä mitä mikäkin päivä tuo. Mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)