Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 12. helmikuuta 2019

Kaupungilla
Tänään oli herätys aamulla 6,30. Kun lähtö kaupungille oli sovittu 7,30. Tosin vähän aikaisemmin jo lähdettiin, kun oltiin valmiina. Takaisin tultiin noin 14 maissa. Ihan riittävästi tuli taas kaupunki-elämää nähtyä :)


Kirjastossa oli Lainan päivän poistomyynti. Tuli ostettua sieltä kolme kirjaa, euron kpl. Kaksi vanhaa sisustuskirjaa ja yksi muu kirja. Noita sisustus- ja käsityö-kirjoja olenkin vähän keräillyt, silloin kun on halvalla saanut... että löytää ideoita silloin kun omat ideat loppuu. Harmi, ettei ollut oikein mitään sopivia käsityö-kirjoja poistossa, piti sitten lainata lisäksi kolme käsityökirjaa :) Yksi oli jopa vauvanvaate-kirja...vaikkei sitä tarvitsekaan, mutta oli sellainen kierrätys-idea kirja, niin ajattelin jos saisi ideoita vauvanuken vaatteisiin. Mulla kun on ne "kaksoset" :D

Tuossa keskellä tyttövauva ja poikavauva.

(Tuo on vanha kuva, nyt taitavat olla kylmässä vintissä, raukat).

Tänään on vatsa taas ollut huonommassa kunnossa, senhän arvaa kun olen kaupungilla syönyt "ei suositeltavia" ruokia :( Eli vaaleaa leipää ja voitaikina leivonnaisen esimerkiksi :( Nyt kuplii vatsassa...

Onneksi ei huomenna tarvii mihinkään mennä.
Tänään oli aurinkoinen sää, ja mittari johon aurinko oli paistanut näytti 10 astetta, todellisuudessa taisi olla joku 4 astetta. Kävin vähän aikaa sitten lenkillä Elmon kanssa, niin nyt oli vähän kylmä viima. Ja nyt mittari on nollassa.


Hei vaan!

3 kommenttia:

 1. Kiva nähä mitä uutta sun "vauvat" saavat päälleen. Ois mullakin vanha nukke, jos joskus sais aikaseks tehä vaatteita. En oikein saa mitään aikaiseksi nykyisin.
  Aurinko kyllä paistoi hienosti, mutta ei se kävelyteitä lämmittänyt. Ihan hirveän köntteikköistä oli kävellä. Hyvä kun pysyi pystyssä vaikka oli kengissä jääpiikitkin.

  VastaaPoista
 2. Saapas nähdä tuleeko jotain tehtyä. Täällä sataa nyt lunta.

  VastaaPoista
 3. Kiva "pienokaisryhmä" sulla onkin tuossa:)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)