Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 31. elokuuta 2018

Teevateja



Vanhin tyttäreni keräsi joskus teininä erilaisia teevateja, niissä oli hienojakin joukossa. En tiedä onko näissä mun teevadeissa yhtään sen aikaisia enää, muistaakseni hän kuitenkin jätti ne mulle, kun kyllästyi niiden keräämiseen...voin kyllä olla väärässäkin.



Mullekin on kerääntynyt erilaisia parittomia teevateja, kukkien alustoina olen niitä käyttänyt. Nuo on muiden saatujen tavaroiden mukana tulleita, jonkun olen tainnut napata kirppiksen ilmaiskorista, kun se on ollut kaunis. Nyt on kukat olleet enimmäkseen suojaruukuissa, niin ei ole juuri näitä tarvinnut.






































Pari suurempaa











Pari Arabiaakin oli joukossa, suurin osa muuten englantilaista, puolalaista ja saksalaista posliinia. Tässä ei ollut kaikki, vain kauniimmat :)





8 kommenttia:

  1. On sitä monenlaista astiasto vaan tehty! Mun tytär keräsi karkkipapereita...:) Tainnut mennä se läjä kuitenkin roskiin kun muutti omaan kotiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun poika keräsi lapsena korkkeja...se loppui kun kissa oli oksentanut sen korkkilaatikkoon! Kaikenlaista sitä on itsekin tullut keräiltyä :)

      Poista
  2. Kauniita:)
    niin...tänäpäivänä kaikillekukille pitää olla suojaruukku,käyn kampaajalla jolla teelautaset santtujen alla,minusta nätimpää kuin nuo suojaruukut,vaikkakin niitä itellä kuinka paljon.Vein meidän lehti ym keräys laatikkoon kuorman,jätin maahan valkoisia posliini kukkaruukkuja paljon,olivat löytäneet uuden kodin:))kun en raskinu viiä kaatopaikalle :)Hyvää kierrätystä:)),eiks vaan??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä pidän välillä kukkien alla teevatejakin. Varsinkin jo on milloin enemmän kukkia.Kyllä tosiaan kannattaa jttää roskiksen viereen, jos on jotain käyttökelpoista tavaraa, niin joku löytää aarteen :)

      Poista
  3. Kauniita! Entäpä jos joskus bongaatkin jollekulle teevadille sen kupinkin vaikkapa jostain kirpparilta:)

    VastaaPoista
  4. Aika jännä keräilykohde. Noin kauniita vois laittaa seinällekkin, seinä täyteen. Kuumaliimalla metallilangasta lenkki taakse ja naulaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkea vois laittaa seinälle, jos olisi paljon seinätilaa, meillä vaan on aika vähäisesti...

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)