Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 9. elokuuta 2018

Kyläilyä ja kirppistä



Taas torstain tapaan kaupunkipäivä. Kävin tällä kertaan vanhimmalla tyttärellä kylässä.Sain hältä sen tulematta jääneen Unelmien talo ja koti-lehden . Seuraavasta numerosta lähtien kuulemma tulee ihan normaalisti, siellä oli ollut vaan pieni sekaannus.












Kirppiksellä taas tietysti myös poikkesin. Ensin kiersin ympäri kierroksen ja sitten toiseen kertaan vähän tarkemmalla syynillä. Saaliina kaksi puseroa. Valkoinen maksoi 2 e ja violetti 0,25 c puoleen hintaan. On se aina hyvä olla puseroita, kun sopivalla summalla siistejä löytää :)














Pakko oli ottaa myös kirppiksen vessasta kuva, kun se oli niin ihanan värikäs :)













Nyt olin aamulla päässyt miehen kyydissä tyttärelle ja sieltä oli lyhyt matka kirpparille, niin ei tarvinnut niin paljoa kävellä. Vaikka soppakirkolle sitten kävelin ja olikin taas aika kuuma, kun sinne pääsin. Mutta hyvää jauhelihakeittoa saimme ja pullakahvit päälle. Tosin olin pullakahvit saanut tytön luonakin, kun keskimmäinen lapsenlapsi (poika) oli leiponut korvapuusteja! Hyvä E :) Lapsenlapsilla oli kaikilla alkanut koulu tänään. Vanhin on yläasteella, keskimmäinen siinä välissä, ja nuorin aloitti eka luokan.





Iltapäivällä myöhemmin kotona miehillä oli auton korjausta. Ja sen jälkeen läksivät tuttavan kanssa tämän venettä siirtämään. Sillä reissulla mies vielä on, minuakin pyydettiin mukaan, mutta ei se minua niin kiinnostanut, miehet meinasivat myös uida sillä reissulla. No, vesi on varmaan lämmintä. Elmo-koiruli oli satuttanut jalkansa ulkona, ontui sitä hetken, mutta ei kai siinä sen kummempaa ollut,kun sitä tarkastin.




Heissulihei!


















4 kommenttia:

  1. Kivoja tuollaiset kaupunkipäivät ja mukava kun pääsit tytärtäkin näkemään! Ihania löytöjä! Leppoisaa loppuviikkoa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerran viikossa tulee useimmiten kaupungissa muuten käytyä ja toisella kertaa sitten vain seurakunnassa.
      Yleensä aina kerran viikossa tulee kirppiksellä pistäydyttyä :)

      Poista
  2. Hyvännäköiset puserot oot löytänyt, eikä ollut hinnalla pilattuja:)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)