Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 17. maaliskuuta 2018

Kohti pääsiäistä
Eilen sain siivottua ja samalla laitoin jo vähän pääsiäistä. Ostamani pikkunarsissit on vielä viileässä nuppuineen...ei saisi vielä aueta. Sen sijaan kävin vintissä kaivamassa vähän pääsiäiskoristeita. Ikivanhat silkkinarsissit pääsivät kaapin päälle.


Liinana on saatu "vohvelikankainen" pyyhe, ihan uusi, en raaski sitä pyyhkeeksi vielä laittaa :)


Tuosta vohvelikankaasta tuli mieleen, että itse sain joskus teininä tuttavilta lahjaksi punaisen vohvelikangas-pyyhkeen, tuollaisen ison myös, kirjailuineen. Mulla on se vieläkin...tosin se on rikki ja toimii koira-pyyhkeenä. Mutta onhan sen saannistakin jo aikaa :)Kirjahylly sai kana/kukko-pariskunnan vieraakseen. Ja ystävän tekemän "sukka-kukan".Sohvallekin vaihdoin vihreän peiton ja tyynyt. Sohvanvaltaaja valtasi sen heti.Eilen huomasin iltapäivällä, että ulkona oli hankikanto. Lähdettiin miehen ja koiran kanssa kävelemään pelloille, takaisin tultiin tietä pitkin. Lapsena oli kiva kun hanki kannatti niin että jopa potkukelkalla pystyi laskemaan, puhumattakaan pulkasta. Täälläkin olisi ollut valtavan pitkä pulkkamäki...pellolta toiselle :) Täällä päin vaan ei naapureillakaan ole lapsia, kaikki ollaan jo keski-iästä - vanhuuteen, siltä väliltä. Silloin kun muutettiin tänne,nuorimmainen oli vielä kotona, taisi olla 14-15 vuotias ja silloin oli vielä naapurissa tyttö, joka oli parisen vuotta nuorempi häntä. Vaan neiditkin on kasvaneet jo aikuisiksi ja naapuritalokin on tyhjänä.

Kovin on aurinkoinen sää nytkin, ja hankikantokin taitaa jatkua. Mies laittoi aamulla savusaunan lämpenemään, ekaa kertaa talven jälkeen, ja pyysi muutamaa kaveria saunaan illalla. Saa nyt nähdä pääsevätkö. Mukavaa aurinkoista lauantaita teille :)

6 kommenttia:

 1. Ihania pääsiäisjuttuja, niin kauniita ja värikkäitä! Mukavaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
 2. Ihanat pääsiäisliljat.
  Mukavaa pääsiäisen odotusta ♥

  VastaaPoista
 3. Ihastelen tuota, että sulla on niin pääsiäistä jo kivasti. Itselläni ei ole vielä mitään. Mutta tänään tuli heräteostoksena ostettu yksi pääsiäsjuttu, sellainen askartelulehdykkä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen laitoin vaan just pääsiäiseksi jotain koristusta, nykyisin laitan jo aikaisemmin, niinkuin jouluunkin :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)