Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 9. maaliskuuta 2018

Viime postaukseen palatakseni...
Viimeksi ajattelin, että pitäisi tavaraa vähentää...nyt on tullut kolme tavaraa lisää sen jälkeen...
Olin eilen lepäämässä sohvalla, kun mies tuli talkoista ja ruokailusta. Nosti sohvapöydälle nämä ja sanoi "hyvää naistenpäivää"......kaksi samovaaria. Mies oli ollut kirppiksen tyhjennystalkoissa, ja nämä olisivat menneet muuten pois heitettäviin, niin pitihän miehen ne pelastaa :)
Minä olin väsynyt ja sanoin vähän äreästi, että "mitä me noilla tehdään", johon mies "koristeeksi"... Johon minä taas ettei meille mahdu kun joka paikka on täynnä tavaraa muutenkin... No nousin ylös ja tutkin asiaa, tyhjensin niille paikan kaapin päältä ja ei ne nyt ollenkaan hassummalta näytä... ("Kyllä siihen silmä tottuu" on yksi miehen lempi sanonta, kun joku paikka on vaikka rempallaan tai huonosti tehty...mikä mua ärsyttää...)
No, noihin silmä jo tottui :)

Tänään sitten ostin kirppikseltä pienen naulakon 1,50 e. (Se on se kolmas tavara). Kaupungissa oltiin taas. Kävin vähän asioita hoitamassa, tai ainakin yrittämässä hoitaa. Ensin Kelassa, josta tulin masentuneena ulos... onneksi toinen asia järjestyi hyvin. Lopputulosta tosin ei vielä tiedä siitäkään.Olimme saaneet jouluna pojalta lahjakortit pitseriaan, ja nyt käytimme ne. Käytiin syömässä valtavan isot pitsat cociksen kanssa. Juuri ja juuri mahtui massuun. Vähän ennen pois lähtöä tuli poika itsekin sattumalta ruokatunnilla sinne syömään, ja sain sanoa heti "Kiitos ruuasta, nyt käytettiin ne lahjakortit."
Nuorimman tytönkin tapasin kaupungissa.


Sain eilen sen vaatekomeronkin sotkut siivottua.Ja sen "kuolinsiivous"-kirjan oikea nimi on Mitä jälkeen jää: taito tehdä kuolinsiivous. Kirjoittanut Margareta Magnusson.

12 kommenttia:

 1. Pizza on hyvvää :) Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä nuo samovaarit on kauniit! Varmaan olisi itsekin tullut tehtyä samoin, jos olisi ollut uhka että menevät hävitettäviin... mutta semmoisen asenteen takia meilläkin sitä tavaraa niin paljon on...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne ihan hienot! Toinen on sisältäkin niin hyvässä kunnossa ja siihen kuuluu sähköjohtokin, että sitä voisi käyttääkkin :) Toinen käy vaan koristeeksi. Sepä se, kun itsekin olisi ehkä ne halunnut pelastaa, jos olisi ollut paikan päällä...

   Poista
 3. Vaikea noin hienoja samovaareja olisi roskiinkaan laittaa.
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Hyvä, että mies pelasti nuo samovaarit! Niitä ei missään tapauksessa roskiin sovi laittaa! Siisti kaappi sinulla!

  Mukavaa viikonloppua Sesse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ihan hyvä, näin jälkeenpäin ajatellen :)Nyt on kaappi taas vähän aikaa siisti, tosin ehkä pitäisi jotain sieltä vähentää...täynnä on.
   Samoin sinulle Saila!

   Poista
 5. Samovaareihin voi sitten piilottaa jotakin pientä, vaikka lottolapun... Meilläkin oli pizzalounas kun taloon oli tupsahtanut pari teiniä kavereineen ja piti saada äkkiä nuoret ruokittua. "Kun välillä syö, ei ole läheskään niin nälkä!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sillä pizzalla pärjäsi miltei koko päivän :) Niin suuri oli!

   Poista
 6. Kauniita nuo samovaarit kyllä on. Olipas herkullinen joululahja..Nam! Kivoja tuollaiset:) Kaapistahan tuli oikein siisti, tuollaiset korit olisikin käteviä! Mukavaa alkavaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuoremmalla pojalla on tuollaisia kivoja joululahjoja, edellisenä jouluna saatiin hältä elokuvaliput :) Samoin sinulle!

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)