Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

RymsteeraustaAamuaurinko paistaa, -14 on mittarissa. Onneksi eilinen selkäkipu häipyi kokonaan särkylääkkeen myötä, eikä tullut takaisin. Rupesin jopa uudistamaan makuuhuonetta. Joskus siirrettiin tämä valkoinen hylly, tuohon mun sängyn viereen, kun se oli ylimääräisenä. En tullut silloin ajatelleeksi, että se on ärsyttävästi tuon "pimennysverhon" tiellä. Nyt kun tulee niin aikaisin jo aamulla valoisaa, niin on ollut kiva vetää verho illalla ikkunan eteen, jolloin se on ollut tyhmästi osaksi hyllyn päällä...
Lisäksi hylly oli aika turha tuossa, kun ei siinä kuitenkaan paljoa tavaraa ollut. Niinpä ajattelin siirtää sen toiselle puolen ikkunaa, eli tähän ompelunurkkaukseeni. Kauhea sotku aina tuossa nurkassa...ajattelin , että hyllyyn saisi kaikkea ompelujuttua ja ompelu/idea kirjat.Vaan ei mennyt kuin Srömsöössä, tyhjennettyäni tämän seinän valmiiksi ja siirrettyäni hyllyn huomasin, että ei sitä tuohon saakkaan, koska siellä on päällivetona olevat patterien putket, jotka estävät laittamasta sitä seinään kiinni...jota ei aiemmassa nurkassa ollut. No niin, siinä meni se idea mönkään.En kuitenkaan siirtänyt sitä takaisin entiseen paikkaan, vaan pikkuhiljaa nostin sen vintin rapun ylätasolle odottamaan, että voidaan se miehen kanssa siirtää johonkin. Tässä olleen sinisen hyllyn siirsin sängynvierus seinälle, johon se sinisen värinsä puolesta sopiikin. Tuossa hyllyssä ja sen yläpuolella olleessa lokerikossa on ollutkin vain kaikkia pieniä keräilyjuttuja (eli pölynkerääjiä :) Nyt laitoin osan niistä kokonaan piiloon ja osan ikkunalle. Nalleja ja pulloja.

Sängyn viereen toin entisen pikkuisen yöpöytäni sekä laitoin parista puulaatikosta hyllyä kirjoille ym.


Tuolla seinällä, missä se sininen hylly oli aiemmin, näyttää nyt tältä.

Tällä mennään taas vähän aikaa, ennenkuin parempia ideoita tulee. Nyt täytyy vaan miettiä, mihin laittaisi tuon valkoisen hyllyn säilöön...en haluaisi siitä luopua kuitenkaan, koska se on ihan hyvä hylly kaikkeen säilytykseen. Mietinkin eilen,jos laittaisi sen tuohon eteisen varastokomeroon, niin saisi siihen kaikkea tavaraa parempaan järjestykseen...sitä ennen pitäisi kyllä tyhjentää komerosta se seinä, mihin sitä ajattelin...nyt siellä on paljon tavaraa lattialla...huoh! Vähän turhan kylmä vielä siihen hommaan, koska se varasto on ihan kylmää tilaa :(
Saas nähdä, pitääkö lähteä tänään kävellen kauppaan, kun kissanruoka loppui aamulla. Ainakin odotan iltapäivän lämpimämpää säätä. Mies tulee varmaan vasta illalla kotiin, huomenna hällä onkin vapaata, ja alunperin suunniteltiin mennä silloin kauppaan.

Heippa taas!

8 kommenttia:

 1. Tuo sänky on hyvin paljon samantapainen kuin meillä. Tykkään tuosta värityksestä, joka teillä tuossa huoneessa on; sinistä, vaaleaa ja puunväriä. Tuossa kuvassa varsinkin, jossa se iso seinävaatekin on näkyvillä.

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihana gobeliini sinulla on seinällä. Tuommoista ei enää varmaan saa mistään ja on nykyään arvokas. Voi minäkin tahtoisin tuommoisen.

  VastaaPoista
 3. Mikä ihana seinävaate teillä on sängyn yllä...tosi hieno!

  VastaaPoista
 4. Kaikille gobeliinin ihailijoille kerron, että äitini sai sen mökkikaupan mukana, kun hankki kesämökiksi mummonmökin... se oli kovasti haissut tupakalle ja äiti piti sitä koko talven vintillä pakkasessa tuulettumassa, jonka jälkeen sen sai käyttöön. Minä "perin" sen äidin kuoleman jälkeen omalle mökille ja sitten tänne muutettuamme se pääsi makuuhuoneen seinälle.

  VastaaPoista
 5. Noin siinä aina käy, kun alkaa rymsteeraamaan: yksi juttu johtaa toiseen.
  Vanhemmillani oli samanlainen gobeliini edellisessä asuinpaikassa. Pitääkin kysyä, mihin se muutossa joutui.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joopa joo, täytyy nyt katsoa miten tuon hyllyn käy... :)

   Poista
 6. Kivalta näyttää ja on kyllä ihana kun on hyllytilaa, minusta aina tuntuu että täällä meillä noita hyllyjä on ihan liian vähän ja sitten tavarat pyörii pöydillä:) Tuo gobeliini on kyllä kaunis! Leppoisaa päivää♥

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)