Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 19. maaliskuuta 2018

Pyryä ja puheenporinaaUlkona pyryttää lunta. Eilen oli hieno aurinkoinen päivä, tuuli vain oli viileä. En kyllä kerinnyt ulkoilla eilen, oltiin srk:ssa puolilta päivin ja sillä reissulla meni useampi tunti. Ja kun kotiin tultiin, niin kuului vaan naps ja nilkka taas niksahti. Tosi kummallinen tuo nilkka, sillä vähän aikaa se oli tosi kipeä, eikä voinut kunnolla astua, laitoin nilkkatuen ja otin särkylääkettä, myöhemmin pidin sitä sohvapöydällä ylhäällä kun katsoin tv:tä. Niin sen jälkeen se oli taas kunnossa! Hyvin kummallista! Fysioterapeuttihan sanoi, että mulla on ilmeisesti yliliikkuvat nivelet ja siitä ilmeisesti johtuu tuo, että olkapääkin meinaa välillä mennä pois paikaltaan...ja se on ilmeisesti "sukuvika", kun lapsillakin on ollut olkapää ja nilkka ongelmia, ainakin osalla. Nyt mulla on ollut myös lonkka vähän kipeä.


Mies meni tänään Vivamoon talkoisiin. Lauantaiseen savusaunaan hänelle tuli saunavieraita kolmella autolla,olisiko ollut yhteensä 5 miestä ja kolme isoa poikaa. Oli kuulemma ruuhkaa saunassa :) Ja ruuhkaa oli myös kahvilla sen jälkeen, puolet istui keittiössä ja puolet olkkarissa. Puheenporinaa riitti. Ystävä toi mukanaan kerrosvoileivät ja pullaa, toinen mies kahvipaketin ja monta pulloa limsaa...eli mun ei tarvinnut muuta kuin keittää kahvi :)
Itse en käynyt saunassa ollenkaan, mutta eilen illalla mies halusi lämmittää sisä-saunan ja käytiin siellä, kun nilkkakin oli jo kunnossa.


Rasmus-kisu kierii tuolla pikku-huoneen laverisohvalla selällään...kisut on ihania <3 Voi että, kun näyttää talviselta tuon lumipyryn keskellä :( Melkein samalta kuin tässä vanhassa kuvassa. Isoja hiutaleita tulee ja lentää tuulen mukana.On se kurjaa, jos Vivamossakin on tällainen sää, kun miehet laittavat siellä ulkona penkkejä valmiiksi katsojille, pääsiäis-näytelmää varten. Eipä mullakaan tässä ihmeempiä, kunhan kirjoittelin... Toivottavasti teillä on hyvä päivä!6 kommenttia:

 1. Paranemista nilkallesi! Eihän tässä ikääntyessä vaivoitta selviä. Teillähän on ollut mukavia vieraita ja parhaita on sellaiset jotka tuo appeet tullessaan :D.
  Hyvää kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nilkka on jo ihan kunnossa...sehän se kummallista onkin, että se kipu lähtee niin nopeasti pois...

   Poista
 2. Meillä on tänään pyryttänyt sekä paistanut aurinko.
  Sisälle kummasti lämmittää.
  Tiedän hyvinkin ton liikkuvat nivelet vaivan.

  VastaaPoista
 3. Sitä on nyt liikkeelä, nimittäin tuota nilkuttamista, yhdellä jos toisella on jalka kipeänä. Täälläpäin satoi pieniä lumipalloja, aivankuin rakeita. Nyt on taivas taa pilvetön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä pääsin vähällä, kun kipu meni niin nopeasti ohi :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)