Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 5. maaliskuuta 2018

ArkielämääTämä minusta jotenkin keväisen nätti kuva Roskisfirman kalenterista tältä kuulta.
Tänään(kin) olen puuhastellut kotona. Mies halusi aamusta lähteä kävelylle taajamaan asti. (Viiden km päähän, ja takaisin). Minä en, kun oli vielä melkein -20 astetta. Niimpä hän lähti kävelylle, minä sillä aikaa siivosin hänen vaatekaapin hyllyjä ja vaihdoin ehjän vetoketjun miehen farkkuihin. Yllättävän hyvin se sujuikin, vaikka yleensä inhoan vetoketjujen vaihtoa. Samalla ompelin vanhasta farkun lahkeesta yhden pussukan. Siitä ei kuvaa, mutta vähän tämän tapaiset kuin nämä vanhat.Koneellinen pyykkejä pyöri myös sillä aikaa. Sen jälkeen tulin alas laittamaan puuhellaan tulen ja tein pyttipannua lounaaksi ja samalla keitin pannukahvin termokseen ja keittiökin vähän lämpeni...kylmä olikin, kun yläkerrassa ompelukoneen ääressäkin oli ollut viileää, puhumattakaan kellarikäytävästä, jossa pesukone on, ja mihin ripustin pyykit telineelle kuivumaan. Tavallista kylmempi siellä, kun ollaan pidetty auki ovea tilasta missä on vesimittari ja mikä on aika viileä...ettei se tule liian viileäksi.


Mieskin tuli kotiin siinä kun ruokaa tein ja sitten syötiin ja katsottiin tv:stä Yksineläjä Severiä samalla. Nyt kun ei lapset ole enää kotona, voi syödä olkkarissakin. Silloin yritettiin pitää, että syödään keittiön pöydässä ja yhtäaikaa :) Kahvit juotiin päälle ja mies oli ostanut meille suklaapatukat.

Miehen nokosten jälkeen on suunnitteilla käydä taajamassa kirjastossa, autolla tällä kertaa :) Aukeaa puolen tunnin päästä.Huomenna onkin kaupunkipäivä.

Nyt ulkona on pilvistynyt osaksi, pikkuisen yrittää aurinko paistella ja pieniä pakkaslumi hiutaleita satelee.


8 kommenttia:

 1. Vetskarin vaihto onkin tosi ärsyttävää puuhaa, varsinkin farkkuihin - mutta hyödyllistä touhua kun on, niin tulee tehtyä:) Ja siinähän oli hyvä samalla muuta, kivempaa hommaakin sitten tehdä:) Jännä tuo kalenterikuva, siinä valo käy kivasti puun oksiin. Mukavaa alkuviikkoa sinne!

  VastaaPoista
 2. Mukava päivä teillä. Aika jännän näköinen toi kalenterikuva. Kivasta kulmasta otettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ole juuri tullut itse otettua kuvia tuollaisesta kulmasta :)

   Poista
 3. Kaunis on tosiaan tuo kalenteri kuva♥ Ihania nuo farkkupussukat! Kaunista talvipäivää♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, kun sää on vähän lämmennyt, vaikka ei aurinko ihan koko aikaa paistakkaan :)

   Poista
 4. Kaunis kalenterikuva :) Nuo farkkupussukat ovat tosi hienoja, kiva tapa hyötykäyttää vanhat farkut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on pyykkikorillinen rikkinäisiä farkkuja ja farkkupaloja...olen kaikenlaista niistä koittanut ommella välillä...mutta kun viimeksi sain mieheltä pieneksi menneitä farkkuja ja ne olivat sen verran huonokuntoisia. ettei voi kiertoon laittaa, niin nyt pitäis keksiä jotain isompaa ommeltavaa niistä :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)