Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 10. maaliskuuta 2018

Seurakuntaa, Vivamo-mainos ja päivän asu
Kerron teille mielenkiintoisen tapahtuman.
Eilen illalla olimme seurakunnassa. Siellä oli vieraileva pastori puhumassa. Saarnan loppupuolella tuli mieleeni/henkeeni lause: "Riemuitkaa siitä suuresta lahjasta, pelastuksesta jonka olemme saaneet! Ja samalla tuli sellainen "ilon tulvahdus" sisimpääni, olisi tehnut mieli huutaa tuo lause kaikelle kansalle :)
Tänä aamuna sitten, kun heräsin, niin ajatuksiin alkoi heti hiipiä ikäviä asioita, niin taas sain sanan mieleeni: "Riemuin laula Herran kiitosta!"
Enemmän noista kerron toisessa blogissani: Kotimatkalla. Linkki sinne oikealla.- - -

Seurakuntaan laitoin taas vaihteeksi hameen eilen,kun noitten vatsavaivojen takia ei ole kiva jos farkut painaa vyötäröä. Onneksi sääkin on lauhtunut niin tarkenee hameessakin, varsinkin kun mulla oli sukkisten päällä vielä legginssit.Eli hame (kirppikseltä), neulepusero (kirppikseltä), hartiahuivi, (kaulaliinana ja lämmikkeenä, edesmenneen äitini tekemä). Lisänä asuun kuului mustat helmet ja tumman ruskeat mokkasaappaat. Oli sen verran liukasta, etten uskaltanut laittaa mustia saapikkaitani, kun ne on liukkaammat ja korkeakorkoisemmat, vaikka väriltään olisivat paremmin sopineet.


Tuosta hartiahuivista sen verran, että äitini teki, joskus aikoinaan, itselleen ja minulle samanlaiset mustat hartiahuivit ja myöhemmin pikkusiskolle turkoosin samanlaisen. Niinpä en nyt muista, onko tuo minun huivini alkuperältään minulle tehty vai äidin entinen, vanha joka tapauksessa. Ei ole kyllä kovin paljoa ollut viime aikoina käytössä.Tässä asu ilman hartiahuivia.Puserossa on kaunis paljettikoristelu. Jotenkin mulla tulee puserosta mieleen talvi ja lumi/jää.Mies meni tänään pääsiäisnäytelmän harkkoihin. Kuva Raamattukylä-lehdestä. Kuvassa ohjaaja Matias Nyman.Lisätietoja löytyy netistä osoittessta: Vivamon Raamattukylä. Näytelmä on vaellusnäytelmä, joten kun on tarpeeksi vaatetta päällä, voi nauttia näytelmstä. Itse olen nähnyt sen ainakin pari kertaa.

6 kommenttia:

 1. On ihanaa, että sulla on tallella tuommoinen äitisi tekemä huivi! Pusero on myös kaunis, samoin hame. Onko tuo hame jotain villakangasta? Siinä on jännästi kahdenlaista kangasta yhdistettynä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hameessa on puolet villaa ja puolet polyesteria.
   Tekijä on merkiltään Mada+Stilius.

   Poista
 2. Kiva että on vielä tallella tuollainen aarre! On kyllä kauniita asuja ja tuo paita on aivan ihana! Leppoisaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
 3. Kaunis pusero ja hame. Ne käy kyllä hyvin yhteen.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)