Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

Hamsterin hommia
Niinkuin olen usein sanonut, minulla on hamsterin vikaa. Kaikki pitää säästää, jos sitä johonkin vielä tarvitsee, tai jos se muuten vaan on kaunis :)
Niinpä olen säästänyt osan kalenteri-kuvista vuosien varrelta. Tänään päätin muutamia niistä käyttää hyödyksi. Ajatus lähti siitä, kun eilen vintin rapussa näin tämän saadun kirjoitus-alustan, joka meillä oli joskus koiran ruokailu alustana.
Puhdistin vielä sen molemmin puolin. Sovittelin siihen kesäisiä kalenterikuvia, jotka kiinnitin teipillä alustaan. Sen jälkeen päälle kontaktimuovia eli sitä millä koulukirjoja päällystettiin. Aikaa on siitä kun olen lastenkaan koulukirjoja päällystänyt, niin ei ihan mennyt kuin Strömsöössä...muutama ryppy tuli... Ja vähän pienemmäksi oli pitänyt alustaa leikata, että kuvat sai hyvin.

... Omalle askartelu-työpöydälleni se päätyi ilahduttamaan silmääni :)Ja tykkään kyllä.

8 kommenttia:

 1. Sulla on tavaraholistimania kuten yks ystäväni sanoi et mä ja se ollaan kukkaholisteja, siis leikkisällä nimellä kuten varmaan tajusitkin jo.
  Lauantai on vielä avoin . . . . .

  VastaaPoista
 2. Täällä on myös yksi hamsteri.

  VastaaPoista
 3. Alustasta tuli hieno! Tuo on mukavaa kierrätystä,ihana kun aina ei tarvitse heittää kaikkea heti roskiin vaan voi käyttää uudelleen hyödyksi ja silmän iloksi:) Mukavaa päivää❤

  VastaaPoista
 4. Hei ja anteeksi taas hukkasin puh numerosi ja en pääse nyt tulemaan. Meillä on taas isoja ongelmia. Katsotaan toinen ajankohta tulla jos sopii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, laitan puhelimellakin viestin, niin saat numeron siitä, talleta se :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)