Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 17. marraskuuta 2017

Perjantai




Tänään meille tuli ystävä-perheen mies korjaamaan autoaan. Mieheni oli jo kerinnyt lähteä kaupunkiin, mutta oli sanonut , että kaveri voi mennä autotalliin autoremonttia tekemään. Sitten mies soitti, että eräs toinen ystäväperheen mies tulee tuomaan jotain tavaraa varastoon ja tuo samalla ruuanjakelusta jotain. Ei ole vielä tullut, joten saa nähdä tuleeko isäntä vai tämä mies ennen. Toinen kaveri on edelleen autotallissa.





Minä vaan en ole oikein osannut omia hommia ruveta tekemään, vaan olen ikäänkuin "valmius-asemissa". Siksipä rupesin tähän tietskalle kirjoittelemaan.
Yhden ison yläkaapin siivosin ja joulu/kaamos-valoja laitoin muutaman sisälle.
Ulkona on tosi raaka ilma, välillä sataa vettä ja tuulee kylmästi koko ajan.







Tässä välillä kävi se ystäväperhe,(vaimokin oli mukana), he toimivat ruuanjakelussa, niin toivat meillekin ohimennessään sieltä jääneitä ruokia. Aina ilmainen ruoka meille kelpaa :)
Toinen kaveri sai autonsa korjattua ja mieskin kerkisi tulla kotiin samaan aikaan. Ja syötiin, mies tosin vaan pehmeää, kylmää ruokaa hammaslääkäri-operaation jälkeen. Se oli jo eilen, mutta huomenna saa vasta syödä kuumaa ruokaa.















Huomenna alkaa miehellä taas joulunäytelmän harkat. Niin se vaan joulukin lähestyy. Kaivelin vintissä vanhoja joulukoristeita siinä mielessä, että voisin ylimääräisiä lähjoittaa pois Roskalavaryhmässä. Tämmöistä tavallista elämää tänään perjantaina. Siivoamaankaan en ruvennut vesisateen ja "vieraiden" vuoksi, ehtiihän tuon huomenna...tai sitten ei, jää nähtäväksi.





Tällainen "harmaavarpunen" olen ollut näin kotioloissa, vaikka yleensä väreistä tykkään pukeutumisessakin.













Terveisin Sesse

4 kommenttia:

  1. Ymmärrän varsin hyvin tuon "valmiustilan". Ei sitä osaa ihan tavallisesti olla ja toimia jos vierasta väkeä on huushollissa.

    VastaaPoista
  2. Täälläkin on ollut niin vilakat kelit että ihan hirvittää ulos mennä:) Sataa ja tuulee niin kylmästi.. Ihana kisuli ja niin asettautunut siihen koneen päälle♥ Mukavaa viikonloppua sinne teille♥

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)