Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Eilistä päivää
Yllättävän nopeasti meni eilinen päivä...enkä saanutkaan tehtyä kaikkea mitä suunnittelin. Siivouksen loput jäi tekemättä ja kisujen ompelussa oli alussa niin vaikeuksia, että kesken jäi päivällä sekin projekti.


Metsälenkille sen sijaan kerkisimme Elmon kanssa,ihanaan auringon paisteeseen :)

Metsä oli jatkuvien sateiden jälkeen erittäin märkä,ja lisäksi alkumatkassa oli tehty metsätöitä ja metsäkone möyrinyt, niin että alkuperäiset polut olivat vähän kadonneet...Elmo kyllä nenä maassa etsi alkuperäiset polut ja minä yritin seurata perässä läpi risukkojen. Harmitti kun ¨tuokin metsä oli tuossa kunnossa. Mutta sitten kun päästiin näille kallioille oli kuivaa ja metsäkoneen jäljet jäi taakse.
Takaisin tullessa oli pakko kuvata aurinkoista ladon seinämää... siitä tuli mieleen jotain nostalgista lapsuudesta..."harmaaseen ladon seinään paistava kevät aurinko ja tunne siitä että kohta tulee kevät ja kesä.." Kai se oli jotain tullaista tunnelmaa lapsuudesta/nuoruudesta.


Illalla sitten jatkoin hetken kisujen tekoa ja lämmitin saunan. Mies soitteli harkoista ja oli myös menossa siellä saunaan. Vähän tv:n katselua illalla, ja sängyssä luin Torey Haydenin kirjaa "Toisten lapset" yli puolenyön.
Siitä johtuen heräsin aamulla vasta 20 yli 9. Harvoin olen nukkunut noin myöhään.
Yöllä oli satanut lunta ja sataa hiljakseen edelleen. Eilenhän sitä ei ollutkaan. Tänään voisi yrittää saada ne kisut valmiiksi. Ja olkkariin tarvii ehkä laittaa tuli, tai sitten laitan puuhellalla ruuan itselleni niin sieltä tulee sitten tännekin lämpöä... 17 astetta on nyt olkkarin mittarissa. Makkarissa olikin harvinaisen lämmintä eilen illalla, siksipä siellä oli kiva ommellakin.Hyvää sunnuntaita!

6 kommenttia:

 1. Eilen aurinko tosiaan helli meitä kuin keväällä! Meillä ei vielä sada lunta, vain vahva sumu verhoaa luonnon. Ihanat lenkkimaastot sinulla, komeaa sammalikkoa ja jäkälikköä. Mukavaa sunnuntaita sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt sataa täällä vettä ja lumet on melkein kokonaan jo sulaneet...voi näitä säitä!

   Poista
 2. Täälläkin satelee lunta nyt runsaasti ja oli sitä ohut kerros ennestäänkin. Kyllä tuo eka kuva oli ihan kuin näiltä meidän kallioilta:) Jotenkin kovin samanlaisissa maisemissa ollaan,vaikkakin etäisyyttä on paljon. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. Mukava on kyllä luonnossa liikkua, metsässä varsinkin:) Täällä satoi myös pikkuisen lunta aamun ja päivän aikana..vaan illalla taas sade palasi ja näyttää siltä että vie nuo lumetkin mennessään.. Olisi kyllä saaneet jo pysyä:) Leppoisaa alkavaa viikkoa sinne♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Metsässä liikkuminen on terapiaa :)Kiitos samoin!

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)