Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 21. marraskuuta 2017

Joulu mielessä(kö)?
No kyllähän se pikkuhiljaa alkaa olla. Tänään kävin taas kirppiksellä ja siellä oli jo paljon joulukoristeita yms. Tämän päiväiset ostokset tässä:
Kaksi isoa kerää villalankaa, 1,50 kpl ja pikkuiset villasukat isolle nukelle 0,50 e.Kaksi kynttilänjalkaa yhteensä euron. Liilahtavat, sopivat liiloihin verhoihin :)4 kpl joulupalloja 1 e. Liilaa ja pinkkiä entisille kaveriksi.

Muistattehan kuinka viime talvena kokeilin tehdä näitä joulukoristeita palaneista pikkulampuista...ne olivat kuistilla koristeena.En löytänyt arkistosta kunnon kuvaa, mutta tuollaisia. Olin nyt laittanut talteen vuoden aikana palaneita pikkulamppuja ja niitä oli viisi kappaletta.

Eikun vaan tekemään lisää koristeita. Pursotin lampun päälle purkista liimaa ympäriinsä, pienellä pensselillä tasoitin sen ja ripottelin paperin päällä hilettä lampun päälle sitä samalla pyöritellen. Sen jälkeen kiinnitin kantaan väliaikaisen rautalangan, jotta sain ne ripustettua kuivumaan. Siinä tilanteessa yksi putosi lautaselle, jossa tekemättömät lamput olivat ja hajoitti yhden :( Mutta neljä tuli valmiiksi :)

Pinkkiä ja liilaa nuokin, taitaa olla nyt sen värinen kausi :)

Samalla ihan huvin vuoksi vain kokeilin mitä saisin aikaan romulaatikossa olevista pikku"jutuista". Tämmöinen mummeli :)
Heh! Aineksina toisesta päästä rikkinäinen vaahtomuovi-papiljotti, taskulampun osa, itse tehty pikkuhattu, nukelle tehty paita, pumpulia ja nukelle tehdyt helmet. Kiva välillä höpsötellä.

6 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä! Voi miten hauska idea nuo lamppukoristeet♥ ja mummeli myös:) Hienoja!!

  VastaaPoista
 2. Hauskoja, varsinkin tuo viimeisin "pikku mummeli" ja nuo hehkulampuista tehdyt koristeet:) Hyvä kun vinkkasit noista lamppuvärkkäyksistä just nyt, on niin sopiva aika nyt niille. Voisin itekin kokeilla, jos meiltä löytyy hilettä. Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen joskus kirppikseltä ja alesta ostanut noita hileitä..

   Poista
 3. Kivoja löytöjä ja askarteluita ja mummohan on ihan huippu. Hyvin Jouluista on jo siellä teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo jouluisemmat kuvat kuistilta olivatkin viime vuotisia :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)