Ilo elää
Olet tervetullut ja kommenttisi myös!
perjantai 10. marraskuuta 2017
Torttuilua
....ei kuitenkaan joulu-sellaisia.
Tässä aiemmin kerroin kerran tortusta, jonka tein silloinkin rahkasta ja hedelmästä, pohjana muistaakseni 0,20 e maksaneitten torttupohjien ensimmäinen. Kerran kun nappasin niitä pari kappaletta kaupasta, kun päiväysten menemisen takia oli niin sopiva hinta :)Tässä ensimmäisessä oli omenasosetta, ananaslientä ja jotain maustettua rahkaa,olisko ollut persikkarahkaa ja ananas-säilykettä. Se oli ihan liian makea mun makuun, mutta mies tykkäsi :)
Toinen, jossa pikkuisen myöhempi päiväys, oli vielä kylmässä komerossa. (Tosin sekin päiväys oli jo ohitettu, vaan ei haittaa mitään). Niinpä päätin ottaa sen nyt käyttöön.
Tämä uusi torttu valmistui kostuttamalla pohja ensin appelsiinimehulla (tölkistä), jota hivenen laimensin vedellä. Sen jälkeen levitin päälle muutaman tee-lusikallisen saatua saskatoon hyytelöä ja purkillisen piparin makuista rahkaa, jonka mies oli tuonut mulle kaupasta ihan pelkästään syötäväksi, (enhän mä raaskinut yksinäni syödä tuollaista leivontaan/jälkiruokiin tarkoitettua rahkaa, vaikka mies omansa söikin). Sen päälle laitoin appelsiinin pieninä paloina ja vähän kakunkoriste hopeahelmiä.
Tästä tulikin hyvä, ei niin ällö-makea kuin ensimmäinen.
Herkullista päivä teillekin !
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Tykkään juuri tuon tapaisista tortuista, joissa on rahkaa:)
VastaaPoistaTuo olikin hyvä, kun ei ollut liian makea :)
PoistaHerkullisen näköisiä torttuja! Mukavaa viikonloppua♥
VastaaPoistaKiva kokeilla erilaisia vaihtoehtoja. Mukava, kun mies kuitenkin tykkäsi imelämmästäkin ettei jäänyt syömättä : )
VastaaPoistaMies on kyllä makean perään :)
Poista