Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 29. marraskuuta 2017

Kohti adventtia...


...tässä mennään. Ja jotain pieniä joulujuttuja tekee jo mieli tehdä. Tänään kannoin joulutavarat alas ja kävin ne läpi, ei enää juurikaan mitään ylimääräistä ollut, kun olen niitä muutamana jouluna vähentänyt.


Tekohavuköynnös, jonka olin aikonut laittaa taas kuistille ison oksan ympärille, niinkuin viime vuonnakin, oli siellä. Mutta kuinkas sitten kävikään... innostuinkin askartelemaan siitä kranssia, kun löysin muutakin sopivaa aineistoa siihen.
Eli ohuesta pajukranssista pohja, siihen kieputin köynnöksen ja lisäsin ylimääräisiä pieniä koristeita: muutaman kultapallon, askartelutavaroista "helmiketjua" ja kullanvärisia kukka-koristeita. Se pääsi kuistin seinälle.

Kuistin valo on sen verran himmeä, ettei kunnon kuvia sieltä saa näin pimeänä aikana. Kranssikin oli kauniinpi luonnossa kuin kuvassa.

Samalla järjestelin kuistia ja raivasin sieltä silkkikukkia yms. kesäistä pois. Ulkoa kuistille siirrettyyn "lyhtykaappiin" laitoin talvisen maiseman, metsän eläimet ihmettelevät joulukuusta :)

Kuusen sisällä on toistaiseksi kaksi led-tuikkua, vaan täytyy varmaan ostaa sinne pieni valosarja, joka valaisee enemmän.

En tiedä, kun väsyttää taas niin, ettei ajatuskaan luista, ja jos ei ole tarkkana, tulee koko ajan kirjoitusvirheitä, joita saa sitten korjailla. Taidampa sanoa heipat ja vaikka lukea vähäsen, kun mieskään ei ole kotona. Lainasin kirjastosta viimeksi Sirpa Kähkösen kirjan "Graniittimies", jotain hänen kirjojaan olen joskus lukenut, mutta tämä on ihan tuntematon.


8 kommenttia:

 1. Kranssit on kivoja ja tuo ei edes varista neulasia:) Tykkään tuosta lyhtykaapista eläimineen. Ne on söpöt siellä, ikäänkuin lumisessa metsässä:)

  VastaaPoista
 2. Ihana kranssi ja voi miten onkin kaunis tuo joulukuusi lyhty♥ Mukavaa marraskuun viimeistä päivää♥

  VastaaPoista
 3. Ihana kranssi ja kaunis joulukuusilyhty! Ihanaa joulukuun ensimmäistä sinne!

  VastaaPoista
 4. Vähän minäkin olen ehtinyt joulua laittaa.
  On ollut ton matkan jälkeistä hommaa niin paljon.
  Eiköhän se tästä pian mene ohi....aikaero !!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)