Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 10. marraskuuta 2017

Ei mitään ...




Tänään olin hammaslääkärissä ja kävellen tullessa kuvasin kallioita.




















Hetken paistoi aurinko äsken ja taivas on sini-valkoinen. Nyt ei kyllä paista, kun taivas on auringon puolelta tullut pilvisemmäksi.
















"Taivas sini-valkoinen" oli muuten jonkun kirjan nimikin...ja oliko siitä tehty myös elokuva...







Ei kerta kaikkiaan ole mitään kirjoittamista, kun kaikki on sitä samaa kuin ennekin...lääkärireissuja, hengellisiä tilaisuuksia, ruuanlaittoa, siivousta..ihan hyvää elämää periaatteessa...vähän vaan tylsää :) Huomenna miehelle tulee saunavieraita savusaunaan. Tikit poistettiin hältä torstaina ja saa nyt luvankin kanssa saunoa. Kerkisi jo ennakkoa ottaa saunomisessa ilman lupaakin ja käydä pitkällä juoksulenkilläkin :) Mitä ei myöskään olisi saanut tehdä, miehet vaan ei ole niin auktoriteetti-uskollisia kuin naiset. No, pääsepä hän parin viikon tauon jälkeen taas pelaamaan sählyäkin.





Taidan lähteä lämmittämään ruokaa ja joku kone (ilmeisesti pyykkikone tällä kertaa)pistää päälle. Heippa!



2 kommenttia:

  1. On se arki tosiaan välistä tylsän tuntuista. Huomaan itse, että lauantait on mulle monesti sellaisia, jos ei saa mistään homman päästä kiinni. Lauantaille kai on enemmän odotuksia, kun se on lapsillekin vapaata eikä tarvi kenenkään lähteä mihinkään, niin sitä kuvittelee sitten tekevänsä kaikenlaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä muuten tullut miehelle sauna vieraitakaan, joten minäkin kävin sitten savusaunassa miehen seuraksi :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)