Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 2. marraskuuta 2022

Minin kaverina

 Tänään jäin Minin kanssa kotiin, kun isäntä lähti soppakirkolle. Yritän, etten liikaa kaupunkiin mene, vaikka nyt Mini onkin rauhoittunut, kun isäntä laittoi sellaisen systeemin oveen, ettei se pääse eteiseen, koska siellä se tuli paniikkiin, kun ei päässyt takaisin sisään. Meillähän on kylmä eteinen, niin ei voi jättää keittiön ovea auki. Eikä siinä ole lukkoa.

Tuossa se Mini mussukka nyt kellottaa lattialla ja vetelee unia :)

Olen aloittanut jo lintujen ruokinnan, en tiedä onko liian aikaista, mutta hyvin ne viihtyy lintulaudalla, pitäisi varmaan käydä taas viemässä siemeniä, kun taas pari tiaista kurkkii ikkunasta :)

No kävinkin viemässä tässä muistaessani.


Tuo kuva on lenkiltä Minin kanssa yhtenä päivänä, kun oli kivan aurinkoista..vaikka ei näytä kuvassa niin hääppöiselta..

Mukavaa päivää teille, jotka täällä käytte <3

4 kommenttia:

  1. Aurinkoiset päivät tuntuvat erityiseltä lahjalta tähän aikaan vuodesta.
    Minin kanssa on varmaan mukavaa olla rauhassa kotona, eläimistä on jotenkin sellaista seuraa, turvaakin iso koira tuo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mini on kyllä mukava kaveri, jonkun laista eroahdistusta kyllä potee, jos vähänkin pitempään ollaan pois, tai ainakin minä.

      Poista
  2. Kyllä onkin hyvä nauttia aina kun aurinko vilahtaa, ei ole tällä viikolla monesti sitä näkynyt. Hienoa jos koira rauhoittuu, jotain eroahdistusta mietin, mutta jospa se olikin kylmää, josta hän kärsi.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)