Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 6. marraskuuta 2022

Valoa pimeyteen

 Täällä sitä istutaan hämärän hyssyssä. Tänään käytiin kokouksessa, jossa oli myös samassa syssyssä  erään "siskon", siis hengellisen siskon, syntymäpäivät.

Kotiin tultua isäntä lähti kohta sählyä pelaamaan.

 

 


Minä olen lukenut tänään aamupäivällä vanhoja blogitekstejäni, niitähän olikin kiva lukea pitkästä aikaa. Jotenkin näytti kotikin paljon kivemmalta niissä kuin mitä nykyisin.

Laitan nyt kuitenkin tähän jonkin uuden kuvan.




Laitoin tähän vähän valoa pimeyteen :)



Ilta on pimennyt ja kohta täytyy lähteä tuonne ulos Minin kanssa. Hei vaan!

8 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia ♡ Minä suunnittelin, että laitan kausivalot etukuistille viikonloppuna, mutta oli muita touhuja niin, että en ehtinyt. Kävimme synttärijuhlissa, katsomassa keripukin polttoa ja siivottiin. Sitten on kyllä neulominenkin lähtenyt ihan lapasesta, enkä malttanut neulepuikkoja käsistäni laskea. Eilen neuloin lapasen peukkua vaille valmiiksi. Viikonloppuna satoi ensilumen! Tiet ovat liukkaat ja kävely on köpöttelyä, kun varon kaatumista. Lumi valaisee hienosti harmaita ja pilvisiä päiviä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä ei ole satanut muuta kuin vettä vielä...

      Poista
  2. Valoa pimeyteen siellä tarvitaankin! Voimia sinulle marraskuun harmauden keskelle! Kävelylenkit Minin kanssa varmasti piristävät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään oltiin kaupungissa ja vaihdatettiin talvi renkaat, 25 euroa maksoi ja nopeasti odottaessa tapahtui. Äsken kävin Minin kanssa pissa lenkillä, tosin se oli pissannut myös lattialle, sillä aikaa kun oltiin kaupungissa

      Poista
  3. Marraskuussa on vähän vaikea löytää mitään kivan näköistä :-D Tunnelmallista kyllä on kuvissasi. Mukavaa marraskuuta, toivon auringon pilkahduksia sinulle.

    VastaaPoista
  4. Niin tuo hämäränhyssy tuli mieleen aamulla, kun heräsin vasta yli klo 8, ja alkoi jo ulkona valaistua. Niin ennenkin vietettiin hämänränhyssyä aamuin-illoin, eikä tehty sähkövaloja.
    Onpa jännä valaisin tuossa keskimmäisessä kuvassa!
    Kyllä joskus lueskelen vanhoja blogipostauksia minäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on minusta kiva valaisin, vähän erilainen :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)