Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 29. lokakuuta 2022

Uskoa, kukkia ja öljyä...

 ...siinä tämän päivän aiheet.

 Eilen oltiin seurakunnassa, ja mulla oli todistus vuoro pitkästä aikaa. Kyllä "hiukan" jännitti. Mutta siitä selvittiin, eikä kuulemma päälle päin ollut niin näyttänyt jännitys. 

Tänään on sitten isännällä menoa lähes koko päivän, kun on järkkärinä seurakunnan tapahtumassa.

Ulkona sataa vettä taas vaihteeksi..

Mulla enkelinsiipi vaan kasvaa ja kasvaa...lisä tukikeppi piti laittaa..




Mittasin sen varsi osan yhtenä päivänä, oli 80 cm. Kuinka pitkäksi se aikookaan kasvaa.. ilmeisesti viihtyy tuolla ikkunalla.

Meidän pitäisi tilata öljyä talveksi, soitimme sinne jo, mutta se mies siellä sanoi, että viimeksi oli vähän alentunut öljyn hinta, että kannattaa odottaa vielä ensiviikkoon, jos se aleneminen jatkuisi.. no teemme niin. Kyllä se on niin kallistunut viime vuodesta :(

Köyhät kyykkyyn, niinkun sanonta kuuluu.

Mutta eletään toivossa ja uskotaan , että Herra pitää omistaan huolen.



6 kommenttia:

  1. On siinä enkelinsiivellä kokoa! Minulla oli sellainen nuoruudessa, mutta se ei ikinä kasvanut tuon kokoiseksi. Pitkään se eli, mutta kymmeinsen vuotta sitten alkoi näivettyä ja sitten kuoli. Taisi tulla elinkaarensa päähän, olisi pitänyt ottaa pistokkaita.
    Toivottavasti saatte öljyn kohtuuhintaan!

    VastaaPoista
  2. Öljyllä lämmittäminen on nyt hinnoissaan. Tosin kaikin tavoin lämmittäminen on hinnoissaan. Meillä on kaukolämpö ja hinta on todellakin suurempi kuin samaan aikaan viime vuonna. Hyvä, että sanoi, jotta kannattaa odotella ensi viikkoon öljyn tilaamisen kanssa. Hyvää viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekin pidetään lämmitys pienellä, mutta lämpimän veden yms. takia tarvitsee kuitenkin.

      Poista
  3. Toivottavasti laskee öljyn hinta!
    Onpa hieno enkelinsiipi, mulla se kuivui pois, tiputti lehdet ja on runko vaan. Pieniä silmuja olisi, jos niistä jaksaisi vielä kasvaa, toivon niin. Pieni pistokaskin kuoli jo aiemmin. Hyvää kuun vaihdetta!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)