Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 7. lokakuuta 2022

Tuuli puita heiluttaa..

 


 Kuvat jo aiemin otettu


Tuulee niin, että Minikin luuli, että joku tulee, kun tuulen puuska kolautti ovea: Tietysti alkoi haukkumaan. Ei siellä ketään ollut.

Eilen oli Kylätalon ilosanoman ilta, oli aika paljon porukkaa, mikä tietysti on hyvä juttu. Olisiko ollut 15 henkeä. Eräs romaninainen lupasi tuoda seuraavaksi pullat sinne.

Minä olin kahtena kertana mennyt osto vehnäsellä kun meidän "varsinainen" leipuri on ollut  flunssassa pitkään ja poissa. Itse kun en ole mikään leipuri, jotain pientä, helppoa vaan joskus leivon. Enkä luota leipurin kykyihini, niin että ihan vieraille leipoisin.

 


 

Kirjoittelen tässä, kunnes isäntä tulee kaupungista, niin sitten teen meille nakki munakkaat ruuaksi. Jo kouluaikana opetettiin sananparsi jotenkin näin: Odottakoon vieras munakasta, muttei munakas vierasta. (Sama sopii nyt isäntää odotellessa).

Lukemisessa olen siirtynyt Virpi-Hämeenanttilan uuteen "dekkariin" Vapauden vahdit. Karl Aksel Björkin tutkimuksia.Tässä vähän syksyisiä kuvia. Kaunista syksyä teillekin! Toivottelee Sesse :)

4 kommenttia:

 1. Kaunista syksyä on ollut, tuuli alkaa jo pudotella lehtiä. Nyt on ollut lämmintäkin. Niin se on, että syöjän pitää odottaa munakasta. Enkä kyllä ite osa sitä tehdä ja pullanpaistokin on varmaan unohtunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus itselle leivon jotain gluteenitonta, ja mieskin saa maistaa siitä, vähemmän, kun hällä usein on muita pullia.

   Poista
 2. Rohkeasti vaan kokeilemaan leipomista - ainakin ohjeiden mukaan tehdessä yleensä onnistuu. Kaikkea hyvää syksyysi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itselle ja miehelle voi joskus jotain leipoa.

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)