Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 25. lokakuuta 2022

Pikku pakkasta ja vesisadetta..

 ...sellaista on ollut kelit nyt. Tänään satoi ikävästi vesisadetta, kun olimme kaupungissa... oli Evästä päivään ruokailu. Käytiin isännän kanssa myös ruuan jaossa, ja myöhemmin kävin tyttären luona. Annoin hällekin vähän ruokia, ei enempää halunnut.

Käytiin myös tyttären kanssa katsomassa hälle talvikenkiä, mutta ei löytynyt sopivia. Ja vettä tosiaan satoi koko ajan.

Seurakunnan ruokailun jälkeen läksimme sitten kotiin. Mini on ruvennut tekemään tuhoja sillä aikaa kun olemme kaupungissa käymässä.. ei halua yksin olla, vaan alkaa tuhoamaan paikkoja.. enimmäkseen sisä eteistä.. se on ikävää. Luulen, että kärsii eroahdistuksesta.

Mulla on aiemmin ostettuna kirja  kirppikseltä koirien  vähemmän mukavista  piirteistä, juurikin paikkojen tuhoamisesta, eroahdistuksesta, sisälle pissamisesta ym. ongelmista. Sitä olen kovasti tutkinut. 

Mutta luulen tosiaan, että se kärsii eroahdistuksesta, koska jos olemme kotona ei tee mitään pahaa. Yritän nyt vähentää omia menojani ainakin, että ei olisi liikaa menoja. Kauppareissuille usein otetaan se autoon mukaan, tykkää olla autossa...mutta kauemmille reissuille ei oikein voi ottaa autoon odottamaan. Ja miksi se vasta nyt myöhemmin alkoi oireilla..

Jos teillä on jotain hyviä kokemuksia, miten voisi eroahdistusta vähentää, niin kertokaa..


2 kommenttia:

  1. Toivottavasti eroahdistusongelmat Minin kanssa saadaan ratkaistua ja hoidettua. Ei ole kivaa kummallekaan osapuolelle.
    Sadesäällä on tosiaan ikävää käydä asioilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritetään nyt keksiä Minin kanssa jotain,mikä voisi auttaa ero ahdistukseen, eilen kun käytiin ruokailussa, niin jätettiin se autoon odottamaan, ja minä läksin heti syötyä pois , ja kävelin vähän Minin kanssa, ennen kuin isäntä tuli ruokailusta. Autossa se tykkää olla, vaan eihän sitä kovin pitkäksi aikaa voi sinnekään jättää..

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)