Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 13. lokakuuta 2022

Syksyyn pukeutumista

 Ei ole kesän jälkeen tullut mitään vaate postauksia laitettua. Niin laitampa nyt. Kengistä se alkoi..nimittäin aiemmin oli helluntaiseurakuntaan tullut uusia talvikenkiä. Isäntä oli saanut sieltä talvikengät, minäkin uskaltauduin kysymään myöhemmin, että saisinko minäkin, kun entiset mun lempikengät (lämpimät karvavuoriset) olivat viime keväänä antaneet kaikkensa ja hajonneet :( No, olivathan uskollisesti palvelleet minua vuosia, kun päiväkoti sijaisuuksia ajatellen , ulkona seisomisineen, olin ne kirppikseltä aikoinaan ostanut. Uskolliset palvelijat.

No, nyt nähin uusiin palatakseni. Sainhan minäkin. Karvavuoriset nämäkin, ehkä olisi kuitenkin ollut hyvä olla numeroa isommat pakkasia ajatellen. (Jos tulee kovia pakkasia).Tässä yhtenä päivänä olivat ensimmäisen kerran jalassa ja ihan sopivat muuten.

 

Muutenkin alkaa pukeutuminen pikkuhiljaa  kaivata lämpimämpiä vaatteita, olen jo pussillisen vintistä tuonut.Vaan en vielä niitä pussista kaivanut.

Väritkin alkavat olla lämpimämpiä. Tällaista tänään päällä:Pysytäänhän lämpiminä.


6 kommenttia:

 1. Ihanat ruskavärit asussasi! Hyvä, että sinäkin sait talvikengät, kyllä niitä meidän ilmastossamme tosissaan tarvitsee.

  VastaaPoista
 2. Hyvännäköiset kengät! Jospa niillä tarkenee, kun enimmäkseen autolla liikutte. Paitsi tietysti lenkkeilyt Minin kanssa. Mun kun aina pitää kävellä liukkaillakin minne on menoa, niin on hankalampi löytää pitäviä kenkiä ja jalat vielä niin hankalat on, että ei voi kaikkia pitää.
  Pitkähihaista vaatetta on pitänyt kaivaa esille jo, 21 astetta on vielä sisällä kerrostalossa, niin välillä vilu on. Kuinkahan sitten oikeasti talvipakkasella, jos sisälämpö laskee alle 20 asteen tarkenee. Pitää hankkia lämpökerrastoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä onneksi on puuta, mitä voi sitten vähän enemmän lämmittää...tosin meillä on kyllä yleensä , niinkuin nytkin, alle 20 astetta, siihen on tottunut, niin ei enää tunnu kylmältäkään, villapaitaa vaan lisään jos on kylmä...

   Poista
 3. Onpa kiva kun sieltä jaetaan jalkineita! Kengäthän on nykyään tosi kalliita, eikä kunnon karvavuorillisia taida kaupoista juuri löytyäkään. Hyvän mielen värit asussasi❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva kun sain talvikengät, uudet, entiset on melkein aina ollut kirpparilta :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)