Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 11. lokakuuta 2021

Kaikenlaista menoa

 


Tuuli pyörittelee lehtiä nurmikolla. Ei olla haravoitu, kun isäntä sanoi ajavansa ne ruohonleikkurilla, niin saa samalla sen tyhjäksi bensasta. Meillä oli tänään vieraita Porista, ja jatkoivat matkaa Turkuun...käyvät samalla reissulla useammassa paikassa. Heillä oli koira mukana, vanha tuttu koira. Kissat oli sen aikaa yläkerrassa. Meillä ei vielä koirasta tietoa.

Kaikenlaista tässä on ollut, oltiin erään seurakuntalaisen hautajaisissa naapuri kunnassa. Oli isot hautajaiset, minulla vaan oli vatsa kipeä. Kirkossakaan ei ollut vessaa, niin piti käydä etsimässä muualta.. onneksi löysin  läheisestä pitseriasta, eli sain käydä sen wc:ssä. Helpotti. Tosin vatsa oli sen jälkeenkin kipeä, helpotti vasta kotona, kun hetken aikaa nukuin.

Eilen sitten oltiin kirkossa, oli Lotta Svärd tilaisuus sen jälkeen. Siellä puhui vanha nainen, joka oli ollut pikkulottana noin  7-12 vuotiaana. Ja oli kahvit.

Olen lukenut kirjaa "Kaksi naista, yksi usko". Kertoo suomalaisesta tytöstä/naisesta sota-aikana ja japanilaisesta naisesta myös sodan keskellä. Ja heidän uskon etsinnästään ja löytämisesta vaikeuksienkin keskellä. Ehkä teen myöhemmin siitä oman postauksen.

Mukavaa päivän jatkoa!


6 kommenttia:

  1. Olipa ikävää kun vatsa äityi kipeäksi sellaisessa tilaisuudessa. Toivottavasti helpottaa.
    Minäkin katselin tv:stä Tuomiokirkosta Lotta Svärdien jumalanpalvelusta, näytti olevan paljon väkeä ja oli mielenkiintoista kuulla rouva Jenni Haukion saarna.
    Ainahan ne kirjapostauksetkin kiinnostaa :)

    VastaaPoista
  2. Minulla on tuo kirja, pidin kovasti. Mahtavaa todistusta Jumalan johdatuksesta, avusta. Kaikki meidän elämämme asiat ovat Hänen hyvissä käsissään! Siunattua viikkoa teille ja varmasti Isä siunaa teille myös juuri oikean koirakaverinkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on vielä kesken..tuo kirja. Koiraa odotellaan rauhassa, kunnes oikea tulee :)

      Poista
  3. Minäkään en ole vielä haravoinut. Olen myös lukenut tuon kirjan, se oli hyvä. Kirjapostauksesi ovat kiinnostavia. Niin kuin kuulumisesikin tietysti :)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)