Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 20. heinäkuuta 2021

Salossa

 Tänään oltiin käymässä Salossa. Ensin käytiin Aarresaari-kirppiksellä, jossa oli sovittu tapaaminen erään tutun pastorin kanssa. Juotiin siinä samalla kahvit. Miehet jäivät juttelemaan, ja minä menin katsomaan kirppikselle löytäisinkö sopivaa mekkoa tuttavien häihin... Yhden mekon ostinkin, vaaleansinisen pitsimekon, joka näytti kivalta...ostin sen ihan sovittamatta, kun näytti ihan minun koolta, ja olikin. Jäin vaan miettimään helman pituutta, tai oikeastaan lyhyyttä...

 

 


Kotona sitten kokeilin sitä, ja koko oli ihan sopiva muuten, mutta olisi ehkä pikkuisen pitempi  saanut olla tässä iässä..hmm.. Hinta oli 8 e. Mietin, että jos kehittelisin siihen pitsihelmaan (ja ehkä myös lyhyiden hihojen reunaan) valkoisesta pitsistä lisäpitsit pikkuisen pidentämään... saa nyt nähdä...kun valkoista pitsiä on kotona. Tai jos löydän vaaleansinistä pitsiä jostain. Ja kunhan ei menisi pilalle tuunauksesta...vähän kyllä suhtaudun epäilyksellä tuohon tuunaus-asiaankin.

 

Ehkä laitan kuvan itsestäni siinä mekossa tänne vielä, niin voitte kommentoida ja sanoa mielipiteenne, ja ehkä parannus ehdotuksia mekolle.  

 

Tuon yllä olevan kirjoitin eilen, ja tänään kun koitin mekkoa, ei se tuntunut yhtään niin lyhyeltä...kai kaikkeen tottuu :) Jotenkin se näyttää pitemmältä kuin eilen mun silmissä :) Katsoin, että se oli 5-6 cm polven yläpuolelle. Joskus vaan kun istuu, niin tuntuu, että pitää nykiä helmaa alaspäin.


Salosta kävimme ostamassa myös käytetyn ruohonleikkurin. Juuri ja juuri saatiin mahtumaan autoon. Ja kotona Elmo oli tehnyt sillä aikaa "tortut" sisälle, onneksi lähes kokonaan paljaalle lattialle. Kun ei raukka päässyt ulos tarpeilleen.


Tänään on ollut viileämpi kesäpäivä.


10 kommenttia:

 1. Tosi kaunis mekko, en lisäisi mitään.

  VastaaPoista
 2. Kaunis savunsininen leninki, sopivan mittainen.

  VastaaPoista
 3. Kaunis mekko ja ihan sopivan pituinen. Tämän kesän mekkojen helmat heiluvat nilkoissa, joten vähänkin lyhyempi saattaa tuntua liian lyhyeltä. Olipa myös edullinen ostos.

  VastaaPoista
 4. Oi, olette käyneet tutulla kirpparilla! Itse en ole ehtinyt Salon kirppiksille pitkään aikaan.
  Hieno ostos tuo mekko, kelpaa häihin tuollaisenaan. Olen ollut monissa häissä ja muissa juhlissa kirppisvaatteissa, jotka eivät yhtään kalpene kalliiden erikoismyymälävaatteiden rinnalla.

  VastaaPoista
 5. Onpa todella kaunis mekko! Upea kirpputorilöytö. Kyllä kirpputoriltakin voi tosiaan löytää hienoja vaatteita. Minusta se on ihan sopivan pituinen. Hyvä kun itsekin jo ehdit tottua siihen.

  VastaaPoista
 6. Mekko on kaunis ja sopii varmasti häihin. Voithan kokeilla niitä pidennettyjä pitsejä neulojen kanssa tai harsimalla, että miltä näyttäisi, jos mietityttää.
  Elmo se rupesi leipomaan ;D

  VastaaPoista
 7. Minustakin tuo on hyvä juuri noin. Vaikka ymmärrän kyllä tunteesi. Kun käyttää yleensä pitkiksiä tai pidempää hametta, voi olla totuttelua lyhyempään. Mutta tuo on tosiaan tyylikäs juuri noin.

  VastaaPoista
 8. Hyvä mekko, olet niin hoikka ja jalat kauniit, niin hyvin käy vaikka ensin tuntuu lyhyeltäkin.

  VastaaPoista
 9. Kiitos teillekin kommenteista <3

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)