Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 18. heinäkuuta 2021

Kalliolaaksonlinna

 Tänään meillä oli seurakunnan päivä Perniössä, Kalliolaaksonlinnassa. Oli vähän erilainen paikka. Ja erilainen seurakunta-reissu.



Osa alueesta oli tehty vanhan aikaisen linnan näköiseksi.





Toisessa näistä torneista oli kolme kerrosta ja siellä oli myytävänä erilaisia pellavatuotteita, mekkoja, kasseja ym.


Meitä oli parista seurakunnasta, jotka ovat ikäänkuin sisarus-seurakuntia. Toinen Turusta ja toinen Lohjan/Karkkilan seuduilta.


Oli kolme tilaisuutta, ja välillä ruokaa ja kahvia ja vapaata taukoa. Tilaisuudet pidettiin katetussa ulko ruokasalissa. Olimme jättäneet oman auton Kasvihuoneilmiön pihaan, josta olimme siirtyneet toiseen seurakuntalaisten autoon, joten mieskin sai nauttia kerrankin vain kyydissä olemisesta.


Kalliolaaksonlinnasta löytyy netistä lisää tietoa. Siellä on kahvilakin, jossa voi käydä... nyt kun meillä (srk:lla) oli yksityistilaisuus, niin kahvila oli suljettuna.

Elmo oli naapurilla hoidossa osan aikaa, ja hän oli tuonut sitten Elmon kotiin.

4 kommenttia:

  1. Onpa jännän näköinen paikka. Oli varmaan kivaa vaihtelua tuo päivä.

    VastaaPoista
  2. Oli vähän erilainen päivä, ihan kiva, vaikka matkapahoinvointi lääkkeen ja allergia lääkkeen vaikutuksista vähän väsyttikin..jos oltaisiin menty omalla autolla, en olisi tarvinnut matkatablettia, mutta muuten oli helpompi mennä tarjotulla kyydillä :)

    VastaaPoista
  3. Se on kiva kun seurakunnat tekee noita retkiä, mielenkiintoinen paikka, täältä piti ennen koronaa mennä Mustion kartanoon retkelle, niin ehkä se toteutuu vielä joskus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan se erilainen päivä :) Ja ystävä vielä hieroi siellä ulkona mun jumissa olevan selän, se oli ylimääräinen lahja Herralta ja ystävältä <3

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)