Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 6. heinäkuuta 2021

"Ei lämmin luita riko"...

 ...sanoo vanha sananlasku.

Vaan aika tukalan kuumaa kyllä on. Ei oikein mitään jaksa tehdä. Toiset tossut neuloin.



Ja ristikoita olen täyttänyt. No, jotain sentään ulkonakin tehnyt. Kasvihuoneen kasveja saa kastella joka päivä...pihan kukkiakin, milloin jaksan. Olen kyllä sitä mieltä, että on tässä pihassa liikaa lääniä. Isäntä ei vielä ole sitä mieltä, tuttava sai taas ajoleikkurin toimimaan ja isäntä on sillä nurmikon hurruutellut varsin lyhyeksi, ei varmaan vähään aikaan tarvii leikata, kun ei kai se näin kuumalla kasvakkaan paljoa.




Kukat kukkii nopeasti, kun toiset kuihtuu, niin toiset on jo tilalla. Nyt on kukkineet nämä... ja nämä...




Huomenna on mullakin kaupunki reissu, kun on toinen rokotus. Samalla saan hoitaa muita kaupunki asioita, kun en ole pitkään aikaan siellä käynyt muuta kuin srk:ssa. Jos nyt vihdoin tulisi ostettua ja laitatettua se uusi kellon remmikin. Ei tarviis aina kännykkää esille kaivaa. Kirppikselläkin ajattelin poiketa.. Yhtenä päivänä käytiin erään maalaiskaupan yhteydessä olevalla kirpparilla, ostin 50 sentillä mustan pitsitopin, jota voi käyttää toisen puseron päällä.

Tänään kuulemma siirretään puita kellariin lisää iltapäivällä. Toivottavasti ei ole ihan läkähdyttävää säätä.

Tällaista tänään. Mukavaa kesäpäivää teille!


10 kommenttia:

  1. On kuumaa tosiaan eikä tahdo mitään jaksaa. Onneksi sain leikattua ruohon viime viikolla, kun oli pari vähän "viileämpää" päivää. Nyt se ei tosiaan varmaan kasvakaan lähiaikoina. Ajateltiin lähteä käymään yksien tuttujen luona, jotka vähän aikaa sitten kutsuivat meitä sinne. Heillä on saunamökki järven rannassa, siellä hellepäivä kuluu mukavasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me saatiin raijattua puita lisää kellariin. Hiki siinä tuli, mutta sitten päästiin saunaan, sillä aikaa oli vähän satanut, niin ilma heti raikastui :)

      Poista
  2. Tsemppiä sinne helteeseen! Täällä onkin nyt pilvistä ja reippaan tuulista, tuntuu sopivan viileältä, vaikka ulkomittari näyttääkin yli 24 astetta. Toivottavasti sielläkin pilveentyy ja viilenee!
    Ihastuttavia kukkia, kuin niitty. Täällä ainakin ruoho kuivui karrelle, eikä enää tarvitse leikata kuin parista kosteammasta paikasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä satoi vähän sillä aikaa, kun oltiin saunassa, ilma heti jotenkin raikastui :)

      Poista
  3. Niin, eihän tämä ehkä Luita riko, mutta hengen päälle tuntuu käyvän jo kuumuus. Onneksi tänään on pilviäkin ja tuuli vähän viilentää. Koko ajan pitää miettiä juomista ja syömistä, jotta ei tule paha olo ja uupumus kokonaan. Pimeässä verhojen takana on istuttu jo viikkoja, illalla vasta voi mennä ulos joskus klo 21 jälkeen, tai sitten aikasin aamulla.
    Eipä kesää enää uskalla odottaa tämänkin kesän jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin oli jotenkin raskas hengittää, onneksi puusouvin jälkeen päästiin saunaan ja sillä aikaa oli satanut, niin ilma jotenkin raikastui :)

      Poista
  4. Pari viime päivää on töissäkin tuntunut olevan jo todella tukalaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään on vähän raikkaampaa, kun on pilvistä ja aiemmin satanut.

      Poista
  5. Lämpöä on ollut. Meillä kuitenkin ollaan saatu sadettakin,
    Mukavaa kesän jatkoa sinne,

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)