Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 28. heinäkuuta 2021

Pilvisempi päivä...

 

(Kuva vanha)

... oli tänään. Aamusta satoikin oikein kunnolla, ja ilma oli harmaa. Lähdettiinkin piristeeksi kahvilaan kahville. Kotona tehtiin kuumia voileipiä ruuaksi. 

Päivemmällä sade loppui ja käytiin taajamassa kävelyllä, Elmo oli mukana, mutta huomasimme, että kävely rasitti sen jalkaa, niin ei viitsitty enempää kävellä. Sen sijaan menimme käymään vanhan tädin luona, joka oli soittanut, että yksi kirppikselle vietävä laatikko oli unohtunut sinne. (Kun aikaisemmin mies oli jo pari laatikkoa vienyt).

Lisäksi saatiin sieltä iso pino pestyjä rasioita vietäväksi soppakirkkoon. Huomenna viedään ne vaatteet ja muovirasiat. Elmo oli siellä taas kuin kotonaan, nukkui lattialla.

Nyt on ollut puolipilvistä, mutta jos hetkenkin aurinko pilkistää, niin on jo kuuma.

Eipä tässä tämän kummempaa.

7 kommenttia:

 1. Kaunis kuva! Voi kun täälläkin sataisi. Illalla oli kyllä pilvistä, nyt aamullakin on näkynyt pilviä ja sadekuuroja on luvattu, mutta ainakaan vielä ei ole satanut yhtään. On jo kauan ollut niin kuivaa. Sukulaisteni metsässä oli maastopalokin pari päivää sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo maastopalot on tosi ikäviä...jossain ulkomailla niitä on kauheasti :(

   Poista
 2. Ihana, että säätyyppi muuttui vähemmän hiostavaksi. Sadekin oli oikein tervetullut, meillä vettä tuli eilen 20 milliä, tänään ei sitten yhtään. Lisää saisi tulla, mutta hyvä tuo vähäkin.
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 3. On kyllä oikein mukava kun on viilentynyt ja sadettakin on tullut vähän kerrallaan. Täällä olen huomannut jo paljon keltaisia lehtiä puissa, tuntuu jo syksyltä, vaikka ei oikesti olekaan vielä syksy.
  Saunaa en ole vielä lämmittänyt, mutta eilen jo leivoin vähän.

  VastaaPoista
 4. Täällä oli sadekuuro iltapäivällä; toivottavasti oli apua metsäpalossa Kalajoella, asutaan lähistöllä! Oletteko käyneet eläinlääkärissä Elmon jalan takia; koirat voivat olla hyvinkin kipeitä mutta eivät aina näytä sitä ulospäin!??

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)