Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 24. heinäkuuta 2021

Kaikenlaista

Tosiaan  kaikenlaista tapahtumaa ja muuta on ollut. Kiitos vielä rohkaisevista kommenteista pitsimekkoon liittyen :) Tuttavien häät on elokuun loppupuolella, hyvä kun on mekko valmiina.

Kylätalo oli, ja srk:n varsinainen tilaisuus. Kylätalolla tutustuttiin pari viikkoa sitten erääseen vanhempaan naiseen, ja oli nyt viimeksikin tilaisuudessa..pyyteli meitä käymään, niin sitten käytiinkin tänään. Oltiin ensin käyty Elmon kanssa kävelemässä, niin mentiin sieltä suoraan.

 Elmo kerrankin käyttäytyi mallikelpoisesti, kun pääsi sinne sisälle, oli niin "vieraskorea" :) (Elmolla on ollut jalka vähän kipeä, yhtenä päivänä hyppäsi sängystä lattialle, niin kai jotenkin "niksahti" jalka, pikkuisen ontuu, mutta on jo parempi).

Sitä ennen oltiin jo käyty naapurin pihalla juttelemassa, sekä katsomassa hevosia. Meidän kesänaapureita.Isäntä laittoi saunan lämpenemään, joten sinne sitten kohta. Nyt on ollut hieman viileämmät säät, aamupäivällä mulla oli jopa villatakki päällä.

Vanhimman pojan piti tulla viikonloppuna käymään, mutta soitti, että oli kurkku kipeä ja oli eilen illalla menossa korona testiin, toivottavasti ei sitä ole.

Leppoisaa lauantaita!


2 kommenttia:

  1. Viileämpää tosiaan on, minulla on villasukat jalassa. Kun yritän pitää läpivetoa kissojen takia :-D

    VastaaPoista
  2. Tänään (sunnuntaina) oli sitten aika helteistä.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)