Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 21. toukokuuta 2018

Liisan sukat ja askartelua
Liisa (blogissa Liisan leikkimökki) lähetti minulle saamansa kauniit puoliteräiset (vai miten sen nyt sanoisi, varpaattomat), polvipituiset villasukat ja ehdotti, että voisin itse tehdä niihin lopputerät. Sukat olivat kaunista neuletta, ja pelkäsin, että pilaan ne huonoilla sukka-taidoillani...
Useamman kerran sainkin neuloa ja taas purkaa, ennenkuin olin teriin edes jollain lailla tyytyväinen, mutta eilen illalla tuli valmista :) Liisa jo kyselikin, miten sukkaprojekti menee? Tässä Liisalle ja muillekin kuva sukista. Kiitos vielä kerran Liisalle sukista!

Minulla on tapana kerätä (no mitäs en keräisi) kivoja lehtikuvia yms. ja sitten teen niistä "kollaaseja" pariin vanhaan tarra-albumiin, josta on tarrat otettu pois ja vain pahvisivut jäljellä. Se on ihan kivaa askartelua :) Tässä uusin, jonka tein yhtenä päivänä. Sivun nimi on "Lähtö vai paluu"? Mitäs itse ajattelisit...onko Baddington tulossa kotiin vai lähdössä maailmalle? :)
Tämän päivän "erikois-projektina" on se, että otimme rikkimenneen ja likaantuneen isännänviirin alas tangosta...ihmeen haperoksi se oli mennytkin ja viirin pää oli ihan rikki ja ylempänäkin halkeama kankaassa. Sitä ei uskaltanut laittaa pesukoneeseen haperuutensa vuoksi, vaan laitoin sen isoon vatiin lämpimään mäntysaippua liuokseen likoamaan, pesun jälkeen tulee kuivatus, viirin pään katkaisu ja ompelu siistiksi.


Isännänviirin mies sai naapureilta lahjaksi täyttäessään 50-vuotta noin 3 vuotta sitten. (Hän on minua 8 vuotta nuorempi). Ihmeen äkkiä viiri mennyt tuollaiseen kuntoon tuulissa ja sateissa. Miehelle tulee kaveri laittamaan taas meidän autoa... öljypohja pitäisi vaihtaa, kun se oli vaan väliaikaisesti korjattu.
Loppuun kuva rouvasta eilen Vivamoon lähdössä, laukku vain matkaan tuolin selkänojalta ja menoksi :)Aurinkoista päivää teillekin!

4 kommenttia:

 1. Aurinkoista päivää myös sinulle! Onpa tosi kauniit sukat!

  VastaaPoista
 2. niistä tuli tosi kauniit:)
  Sesselle pyhäsukat:)
  Mäntysuopa on moni käyttöinen aine.
  Meillä pieni suomenlippu.sen pesen kans mäntysuovalla.
  Tyylikäs "rouva" lähdössä,kylille:)
  Aurinkoista alkanutta viikkoa!
  (...nyt on lumi sulanu meiänkin tontilta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on telläkin kevät! Pyhä-sukatpa hyvinkin, kun on valkoiset :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)