Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 24. toukokuuta 2018

Kirppislöytöjä ja pöllömpiä käsitöitä

Viimeksi kirppikseltä löysin entiselle vaalean siniselle mukille kaverin, vaaleanpunaisen. Olihan se pakko ostaa, vaikka maksoikin kaksi euroa :) Söpö!Tämän löysin ilmaislaatikosta, kovamuovinen pannunalusta (ainakin lapun mukaan), mutta minä otin sen ihan koristeeksi. Laitan sen keittiön seinälle, kun keksin sopivan ripustimen siihen.Pari pöllöä ompelin. Materiaalina kukallista vakosamettia ollut lasten farkkutakki, jonka tuon kankaan takia poimin aikoinani mukaan
kierrätyskeskuksesta. Olin leikellyt sen jo aikoja sitten kangaspaloiksi, mutta nyt vasta tuli käytettyä sitä johonkin. "Aika tavaran kaupitsee".Tänä aamuna olikin labra-reissu naapurikylällä. Takaisin tullessa poimimme kyytiin liftaavan nuoren tytön, joka oli myöhästynyt koulubussista, ja veimme hänet koululle.
Sen jälkeen mies jätti minut tiehaaraan ja jatkoi itse kaupunkiin. Minä tulin kotiin "aamupalalle", kun 12 tuntia oli pitänyt olla syömättä.


Tyttöni miehensä kanssa haki eilen meiltä ruohonleikkurin, joka oli meillä lainassa sen vuoden, kun he asuivat Espanjassa ja sen jälkeenkin vielä vajaan toisen vuoden, kun he asuivat vuokralla okt:ssa jossa oli valmiina ruohonleikkuri. Nyt kun ovat muuttaneet omaan taloon, niin taas tarvitsivat sitä. Toivottavasti meidän vanha ruohonleikkuri on yhteistyöhaluinen, kun on saanut huilata :)Pihanurmikko on komea voikukkaketo :) Ihan muutamassa päivässä kasvanut.

8 kommenttia:

 1. Toivottavasti ruohonleikkuri käynnistyy! Hirmuinen voikukikko onkin pihasta tullut viikon aikana, kun olin kaupungissa. Ja niitä kukkii ihan kukkapenkeissäkin, vaikka mielestäni kitkin ennen lähtöä! Vihaan kotiinpaluuta tähän aikaan vuodesta, kun piha on niin rumana. Mutta ruohonleikkuun jälkeen on maailma paljon parempi paikka :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se käynnistyi, mutta bensaa ei ollut kuin vähän ja nyt isäntä meni taas näytelmiin, voikukat saa vielä vähän kukkia :)

   Poista
 2. Ihania mukeja,:)pannualusta ehottomasti seinälle,
  jopas olet kauniita pöllöjä tehnyt.
  Minäkin haluaisin tehdä ,kaikkea,ommella,ym.
  Mutta kun perheessä "kuningas-a*****li",ei jaksa,vie voimat:(
  mukavaa perjantaita!

  VastaaPoista
 3. Hienoja löytöjä ja Pöllöt, upeaa

  VastaaPoista
 4. Todella kauniit nuo mukit! Ja kivoja nuo pöllöt:) Minäkin olen haaveillut joskus jotain pöllöaihetta tekeväni, mutta se on tyssänyt siihe, etten ole saanut mieleisiäni pöllöjä piirrettyä kaavoiksi. Pitäisi ehkä antaa tyttöjen tehdä se, saavat kivempia niistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti tuosta mukista tuli kivempi kun sai parin itselleen :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)