Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 25. toukokuuta 2018

Digi-ongelmia ym.
Kirjoitin tuossa juuri Kotimatkalla-blogiin uuden postauksen ja otin sitä varten kuvan digi-kameralla...otti kuvan normaalisti, mutta kun yritin siirtää sitä koneelle, sanoi: Muistikortti on lukittu. Mitä se tarkoittaa ja mitä sille osaisi tehdä? Jos joku tietää, niin please, neuvokaa! Jouduin sitten laittamaan siihen saman kuvan kuin tännekin. Juuri kun on tullut otettua kuvia enemmän digi-kameralla, niin tuli tämmöinen ongelma, ei tykkää :(

Vaikka kaunis kuvahan tuo on, miehen "pyöränkokeilu-lenkiltä" tuomista sireeneistä :)(Oli vaihtanut uuden pyöränkumin, ja kävi kokeilemassa fillaria).

Tämä kuva on kuistilta, siitä ainoasta pikkuisesta nurkasta, missä voi olla...kun muuten se on täynnä ulkotuolien pehmusteita ym.

Tuossa kuistilla tänä aamuna join kahvit ja luin päivän sanaa ja Sanaa. Muuten olin ihmeissäni tänä aamuna, kun heräsin vasta puoli kymmeneltä! Mies oli lähtenyt jo näytelmiin. Niinpä nyt tuntuu, ettei kerkiä juuri mitään tehdä tänään, kun illalla sitten mennään srk:n.
Eilen ompelin kaksi kaksi kassia, ajattelin jos kävisivät lähetyspöytään, ja sinne olisi menossa myös parempi pöllöistä. Kassit ovat jonkunlaisista huonekalukankaiden paloista tehty, joita olen joskus saanut/ostanut. Kun ei niille ole käyttöä aiemmin ilmaantunut.Toinen kunnon ostoskassi....ja toinen tällainen pikkukassi/laukku.

Näihin tunnelmiin. Mukavaa viikonlopun alkua itsekullekin <3 Ja digi-ongema korjaantui tytön neuvojen avulla, ei tarvinnut kun ottaa muistikortti pois ja laittaa takaisin...luulin että olin jo sitä kokeillut, vaan en ehkä ollutkaan...nyt se ainakin toimii taas :)

6 kommenttia:

 1. Ihania ompeluksia,kerrassaan,ja parasta KIERRÄTYS!!!! JUTTUJA!!!
  en osaa neuvoa,itsekkin pyysin apua,CANONIN-CHATISTA:)oman kameran temppuiluista;)
  Voi että tuo sinun kuisti on ihana,haluiasin juoda joskus aamukahvet minäkin "kuistilla" :)olet nätisti laittanut kesää,teillä jo sireeni kukkii:)
  Sesse laitoin sähköpostia sinun omaan postiin,en blogi-postiin;)
  minäkin heräsin 11.40,no kahvin jälkeen polkaisen päiväni käyntiin:)
  Ihanaa viikonloppua!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa! Vastasin sinulle s-postiin. Samoin sinulle hyvä viikonloppua <3

   Poista
 2. Oletpas tehnyt kauniita kasseja. Ja niin ihanat syreenit! Meillä ensimmäiset syreenit avautuivat eilen. Mukavaa viikonlopun jatkoa! PS. Blogissani on kolmen puutarhakirjan arvonta, käyhän kurkkaamassa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Anneli! Samoin sinulle! Tulen kurkkaamaan :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihastuttava kyllä tuo ylinnä oleva kuva! Hyvä kumminkin kun kameraongelma korjaantui. Nätit nuo kassit:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuo yläkuva on nätti ja kesäinen :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)