Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 17. toukokuuta 2018

Kauneutta ja näytelmää


Kuvassa tiistain kirppis-ostoksia. Lempivärejäni vihreää ja turkoosia, lasimaljakko ja posliininen kynttilänjalka. Hinta yht. 1,50 e. Kynttilä entinen ja kukat omasta pihasta. Tykkään :)

Tänään illalla on tämän kevään kolmanneksi viimeinen Kylätalo-ilta. Ja mua vastuu painaa ( :) ) kun mies on näytelmissä ja minä "isäntäparin" ainoa jäsen. No, hyvin se menee, minut tullaan hakemaan autolla ja mennessä haetaan vielä yksi vanha täti, puhuja on valmiina ja ehkä musiikkimiehetkin tulevat...
Miehellä onkin Vivamossa kenraaliharjoitus, sinne olisi päässyt ilmaiseksi, mutta kun en nyt pääse. Näytelmä on uusi Paratiisin portit.

Mies on siinä ilmeisesti vain toukokuussa, kun hän on toisessakin näytelmässä kesällä. Mutta kuten näkyy Paratiisin portit tulee myös heinä-ja elokuussa. Tervemenoa! Vivamon nettisivuilta voi katsoa lisätietoja.Tuossa aamulla täytin tiskikonetta ja tämän ihanuuden pesin käsin, koska se on niin suuri. Ja ihastelin taas tämän kuvitusta. Olen tytöltä saanut tämän joskus Espanjan tuliaisina. Kun tykkään linnuista, niin minusta tämä on niin kaunis!
Tähän kuuluu myös kakkulapio, mutta se on vähän turhan paksua posliinia, niin ei ole kakun leikkauksessa niin hyvä, kuin vanha metalliseni.

Ei vielä ainakaan ole ukkosesta tietoa, toivottavasti ei tule illaksikaan, kun Elmo niin pelkää ukkosta ...ja minunkin pitää lähteä sinne Kylätalolle...

Kevään lämpöä sydämiin!

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti ei ukkosta tule, vaikka saisi kyllä sataa. Mutta viljelijöillekin on huono,jos kuivuuden perään tulee ukkoskuuro, se ei kastele, ei ehdi imeytyä maahan. Minäkin toivon kaikille kasveilleni vaikka monta tuntia kestävää virkistävää sadetta.
  Mukavaa iltaa Kylätalolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä ukkosti ja Elmo oli ihan vauhkona :( Onneksi se loppui, ennenkuin jouduin lähtemään Kylätalolle. Silloin vain satoi. Muuten ilta meni ihan mukavasti :)

   Poista
 2. Tuolle lautaselle sopisi hyvin nimeksi Paratiisin linnut:) Niin kaunis se on.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)