Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 29. joulukuuta 2016

Mietteitä vain..
Niin se joulu meni ja flunssa tuli. Miehellä oli jo vähän ennen joulua flunssainen olo ja jouluna myöskin, nyt on alkanut jo olla kunnossa. Itsellä on nyt ollut pari päivää flunssainen olo, ei kuumetta kylläkään...ei tainnut olla miehelläkään, muuten vaan yskää, nuhaa, kurkkukipua ja kova väsymys...
Me kun olemme nivelten kunnoksi keittäneet inkivääri-juomaa, niin nyt olemme juoneet sitä myös kuumana, hunajalla ja sitruunamehulla maustettuna. Sen vihjeen löysin netistä ja toteutin hieman muunnettuna.


Päivät on menneet ihan sekaisin, tänä aamuna kun heräsin pää sekaisena ja särkien, luulin että on jo perjantai, ja ajattelin, että illalla on joulutauon jälkeen eka tilaisuus seurakunnassa. Mutta sehän on vasta huomenna. Tosin, en tiedä edes menenkö, se riippuu siitä minkälainen olo huomen illalla on...


Eilen lähti hoitokoira kotiinsa ja kissat pääsivät taas valloittamaan alakertaakin. Veimme itse hoitokoiran kotiinsa autolla, kun sen juuri reissusta tullut perhe oli myös osin flunssassa...sitä tuntuu nyt olevan tosi paljon liikkeellä.
Tuo väsymys on kova tuossa flunssassa, ja mulla lisäksi palelu, eilenkin haahuilin täällä sisällä kaksi torkkupeittoa hartioilla, tukkanipsulla kiinnitettynä ettei tarvitse koko ajan pitää kiinni :), ja kahdet villasukat jalassa tavallisten nilkkasukkien päällä.


Ei ole mitään järkevää jaksanut tehdä, ruuan vain kerran päivässä. Muuten on tullut katsottua tv:tä esim. "Eikä yksikään pelastunut..."-sarjaa ja väritettyä viime vuotista joululahjaani, aikuisten värityskirjaa. Lehtileikkeitäni myös järjestelin. Eilen en ollut edes koirien kanssa lenkilläkään.
Verenpaine-mittarin sain lainaksi tuttavalta, kun lääkäri suositteli seuraamaan verenpainetta pari viikkoa ja merkitsemään arvot ylös. (Nyt ei kyllä enää ole sitä aikaisempaa huimausta ollutkaan, ainakaan samalla tavalla).

Mutta näillä mennään nyt, kyllä se siitä! Nyt lähden katsomaan onko posti tullut...Heippa!

8 kommenttia:

 1. Mietteitä on juu mullakin kun eilis iltana kotiuduttiin viikon reisulta Pärnyn kylpylästä ja oli eka joulu ulkomailla pois kotoa siis, siellä oli aivan kamala kaaos kun kaikki koko hotellin henkilökuntakin sairasti influenssaa ja minä tietysti sain sen tartunnan myös joulupäivänä ja hyvä kun pääsin kotiin sillä tosi monta vietiin ambulanssilla sieltä sairaalaankin,
  nyt alkaa kuume helpottaa näin luulen mutta olo on raskas ja kova särky jäsenissä, se alkoi kovalla kuivalla yskällä mullakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei näköjään kuumetta oo tullut, muuten vaan ihan vetämätön olo, nuha,kurkkukipu ja yskä on jo vähän helpottanut, mutta väsymys vaivaa edelleen koko ajan...

   Poista
 2. Voi harmitus flunssaa, oletko sinkkiä ottanut, senkin pitäisi helpottaa oloa. Tosin paras lääke on lepo! Toivottavasti olosi helpottuu, aurinko onneksi alkaa pian taas paistamaan enemmän! Kaikkea hyvää loppuvuoteen ja enkeleitä uudelle alkavalle vuodelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lepoa tässä on kaivannutkin, kun koko ajan väsyttää....Kiitos Saila, samoin sinulle!

   Poista
 3. Eikä...tuliko se sinnekin! Minulla on mennyt koko joululoma sen kynsissä... Alkoi jouluaaton vastaisena yönä ja yhä sitä vaan on. Kahdet villasukat jalassa ja välillä torkkupeitto harteilla olen minäkin haahuillut. Sängyssä olen paljon makoillut ja lukenut Viisikoita (kun ne on niin kevyitä pideltäviä ja tarinat sinänsäkin kiehtoo).

  VastaaPoista
 4. Parantumista. Paljon on tautia liikenteessä! Ei tahtoisi itse sairastua kun on tämä vauvakin täällä masussa... Tsemppiä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että tauti pysyy kaukana teistä :) Kiitos!

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)