Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 12. joulukuuta 2016

Sinisessä hämärässä....
...kävimme äsken Elmon kanssa. Kuvia sieltä.


Kävelimme auringon laskuun ja takaisin :)Kuu tyhjän talon päällä.

Valkoista kuuraa, jäätynyttä heinää...Ja sitten näkyykin koti mäen harjanteen takana.

Eilen oli kolmas adventti ja kynttilät paloivat.

Meillä kävi vieraita kolmena päivänä peräkkäin ja itsekin kävimme yhdellä vierailulla :) Nyt kun mies lähtee taas huomenna näytelmiin, niin on nyt tankattu sosiaalista elämää tankkiin, niin nyt voikin mulla taas muutama päivä mennä "mökkihöperönä" :)

Loppuviikosta onkin sitten seurakunnan joulujuhlat kummassakin pisteessä. Ensimmäisessä minua on pyydetty lausumaan oma joulurunoni ja toisessa olen Laulusiskojen kanssa.
Mukavaa joulun alus aikaa!

12 kommenttia:

 1. Kaunis toi taivaan ranta. Meilläkin oli tuollainen kun tulin hierojalta. En vain ehtinyt ottamaan kuvaa, kun se meni niin äkkiä pois.

  VastaaPoista
 2. Näissä kuvissasi on tunnelmaa! Ihan ekaksi huomio kiinnittyi tuohon ekaan, jossa on niin kaunis tuo taivas ja ylipäätään noissa ulkokuvissa sellainen jännä tunnelma; jäinen ja kuukuvissa ikäänkuin öinenkin, jotenkin pysähtynyt, vaikka valoisaa onkin. Sitten onkin viimeinen kuva lämmintä tunnelmaa sisällä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla olikin jotenkin kylmä ja "jäinen" tunnelma, kaunista kyllä. Melkein täysikuu kuuran peittämien peltojen yllä. Tuli mieleen se vanha laulu: "Kuu kylmänä kellotti kairan päällä ja pakkasta sen kun kiihti.." :)

   Poista
 3. Eilen ja tänään on ollut aivan upeat säät katsella talvista luontoa. Siitä saa vahvaa voimaa pimeisiin päiviin. Nautitaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nän on! Kylmä viima vaan vähän häiritsi nauttimista..ja kuvatessa kädet "jäätyy"...vaan ei saa valittaa, kiva kun on välillä valkoista, olis vaan joulunakin :)

   Poista
 4. On hienot ja kylmän näköiset maisemat. Ja kuu...

  VastaaPoista
 5. Talvitunnelmaa...ilman lunta :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)