Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 17. joulukuuta 2016

Iltaruskon aikaan

Eilen läksimme Elmon kanssa kävelemään toiseen metsään.Kallioille saavuttuamme aurinko alkoi juuri laskea taivaan rannassa. Olin laittanut kintaitten alle sellaiset sormettomat sormikkaat,( en nyt muista sellaisten nimeä...ei ne kämmekkäät kuitenkaan olleet), niin ei kädetkään palellut vaikka otin kintaat pois ja kuvailin. Kauniita värejä oli taivaalla.
Nuo ensimmäiset kuvat on menomatkalta ja alemmat tulomatkalta.Tänään en ole ulos vielä kerinnytkään, aikeissa kyllä olisi....
Vaatekaappia järjestelin ja otin sieltä "turhia" vaatteita pois, voi pistää ne kiertoon. Samalla katsoin illan joulujuhlaan jo valmiiksi vaatteet. Sehän on seurakunnassa.


Laitoin myös ensimmäisen kerran ruokaa Mifusta. Laitoin nuudelia, vihanneksia ja paistettuja Mifu-rakeita.


Jos nyt lähtisin Elmon kanssa ulos, kun muuten se lenkki jää tekemättä....mukavaa päivän jatkoa!
Tähän asti kirjoitin eilen, vaan nyt on jo uusi päivä ja uudet kujeet, niinkuin sanotaan. Illan joulujuhla meni kivasti, tosi paljon oli porukkaa. Ohjelmassa oli naisten kuoro (ei kuitenkaan meidän Laulusiskot), yhteislauluja, pyhisläisten lauluja ja ohjaajien ja
varkkareiden hauska nukketeatteri esitys, mun jouluruno, videoesitys (meidän seurakunnan entisen nuorisotyöntekijä-pariskunnan tekemä, he ovat Austraaliassa asti opiskelemassa lisää englantia, kun ovat lähdössä lähetystyöhön), Austraaliassa oli 28 astetta lämmintä. Lopuksi oli seurakunnan työntekijän puhe/joulusaarna ja sen jälkeen lauloimme seisten Enkelitaivaan.. ja Finlandian, siksi koska haluamme kiittää vapaasta isänmaasta. Oli juhlava tunnelma!

Lapset saivat joulupussin, ja lopussa oli riisipuuroa kiisselin ja kermavaahdon kera, sekä kahvia + joulutortut ja vapaata serustelua. Huomenna on vielä joulujuhla seurakunnan toisessa pisteessä ja sitten on joulutauko.
Eli huomenna vielä Laulusiskojen kera laulamaan.
Huomenna tulee meidän ensimmäinen "jouluvieras", nimittäin ennenkin hoidossa ollut pikku-koira tulee meille jouluksi hoitoon, kun perheensä lähtee etelään joulun ajaksi.
Miehellä on vielä kolme esitystä Vivamon joulunäytelmissä. Kotona hän oli yöllä ja aamulla käytiin kaupassa, sitten hänen oli taas mentävä. Minä lupasin illaksi lämmittää saunan. Siunattua päivää ja viikonloppua teille!
8 kommenttia:

 1. Upeita etenkin nuo vaaleanpunaisen taivaan kuvat!
  Ja kiitos - siunautta viikonloppua ja valoisaa joulun odotusta myös sinulle!

  VastaaPoista
 2. Mukavan kuuloinen juhla ja hienot ulkoilukuvat!
  Hyvää neljättä adventtia!

  VastaaPoista
 3. Sieltä se aurinko pongahtaa kohta lähemmäs Suomeakin talvipäivänseisauksena tulevalla viikolla : ) Hyvää joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sitten alkaa pimeys pikku hiljaa helpottaa :)

   Poista
 4. Vaihtuva taidenäyttely, kun taivas ruskottaa:) Siihen ei kyllästy.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)