Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 15. joulukuuta 2016

Erilaisia mielen liikahduksia...Raivasin vähän ylimääräisiä joulu- ja sisustustavaroita pois ja pistin pienemmät tavarat yhtenä "pakettina" ja ison valo-joulutähden erikseen lahjoitukseen Roskalava-ryhmään Facebookissa. Tähti haettiin jo eilen illalla ja perästä tuli viesti, että monta lasta iloitsee, kun heidän huoneessa on valotähti :) Kiva! Tänään haettiin se "sekalaislaatikko" ja ylläen sain "kiitoksena" tällaisia sytykeruusuja :)Kynttilän loppuja olen poltellut tässä myös. Esimerkiksi "keskeneräisiä" tuikkuja, jota on joutunut sammuttamaan kesken kaiken. Laitoin niitä tuikkimaan keittiön ikkunalle. Olkipukit, joita on sieltä täältä kertynyt ovat päässeet ikkunan väliin.


Hipsu vihtyy usein tietokone-pöydällä ikkunasta katsellen. Tosin eilen se oli mennyt tietokoneen päälle ja kommentoinut erästä "Kierrätysideat"-palstan postausta :) Kommenti oli suunnilleen näin "yrhj"...minun nimelläni tietysti. Laitoin selittävän kommentin siihen alle. Kierrätysidean laittanut kommentoi vastaustani kuvalla jossa kissa näppäili tietokonetta :)

Mulla on ollut ihme "vaiva" , se alkoi viime viikonloppuna. Olimme silloin hakemassa tuttavalta klapeja, jotka oli heidän talonsa entinen omistaja jättänyt "hillokellariin" , joka sijaitsi autotallin alla. Lattiassa oli luukku kellariin, ja varsin pieni luukku, hyvä kun meikäläinen siitä mahtui...minä lappasin sieltä klapeja ylös ja mies kantoi puutelineen kanssa niitä auton takakonttiin.
No, lähdettiin sieltä suoraan kauppaan ostoksille, niin kassajonossa tuli pyörryttävä olo ja "tuskanhiki", huusin miehelle joka istui odottamassa kauempana : "Tule laittaan nää ostokset, mua huimaa, pitää päästä istumaan." Istuinkin sitten sen aikaa kun mies pisti ostoksia hihnalle, myyjä oli kehoittanut mua laittamaan pään alas, polviin...onneksi se olo helpotti ja kävin maksamassa ostokset. Samana päivänä tuli vielä pari kertaa samanlainen olo, mutta vaan lievempänä...oli samalla vähän paha olo muutenkin, ajattelinkin, että jos tulee joku "vatsatauti" tai vastaava...ei kyllä tullut.Sen jälkeen on vaan vieläkin jonkin kerran eri päivinä ollut samantapainen olo lievempänä. Kummallista! Olen miettinyt veren sokerin heilahteluja, joku ehdotti veren painetta (mulla on yleensä ollut enemmän alhainen), ja kun päässäkin tuntuu silloin ihmeelliseltä ja niska on ollut kipeä, niin johtuisiko siitä... Nyt mun "oma asiantuntija" sairaanhoitaja-tyttärenikin on siellä Espanjassa... :)

Sen verran tämä juttu on kuitenkin saanut aikaan, että yritän pitää puhelimen lähettyvillä, jos jotain sattuu. Varsinkin nyt tällä viikolla, kun mieskin on enimmäkseen poissa.

Toiveikasta torstaita kuitenkin! Toivottelee Sesse


8 kommenttia:

 1. Voi että, ikävää tuo huimaus. Onneksi apu oli lähellä. Alhainen verenpaine varmaan nimenomaan aiheutata huimausta, mäkin olen opetellut nousemaan esim. sängystä hitaasti, muuten meinaa kaatua saman tien maahan.
  Toivottavasti sama ei kuitenkaan toistu! Ja että voit olla rauhallisin mielin.
  Voi Hipsua, mitä lie mieltä ollut kierrätysideasta ;-)

  VastaaPoista
 2. Toi on kyllä inhottava, kun yhtäkkiä alkaa huimata. Verenpaine vois olla yks syy, olisko niskat jumissa ?
  Hieno idea kun sait niitä joulujuttuja pois, vielä kun meni ihan hyviin paikkoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niskatkin on kyllä jumissa... Oli kiva kun tavarat meni tarpeeseen :)

   Poista
 3. Toit iloa muille ja sait sitä itsellesikin:) Mutta toivottavasti tuo sinun vaiva menee pian menojaan eikä itsestään enää muistuttele. On se sitten mitä hyvänsä. Iloista joulunodotusta sinulle toivon sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuota tavaraa riittäisi aina vaan pois annettavaksi... Samoin ihanaa joulun alus aikaa sinulle Metsäntyttö!

   Poista
 4. Mäkin liityin just tuollaiseen roskalava-ryhmään.
  Huimaus on kyl ärsyttävää.

  VastaaPoista
 5. Nuo Roskalava-ryhmät on kyllä hyviä! Olen itse saanut sieltä tavaraa ja samoin useamman kerran antanut pois, se on kiva kun tavara kohtaa tarvitsijansa :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)