Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 20. joulukuuta 2016

"Kuusen kotiin tuoda saamme"......terve terve joulu armahin. Juhla-asuun pukekaamme, terve terve joulu armahin....laulettiin muinoin koulussa :)
Kuinka ollakkaan, innostuin kuitenkin hakemaan kuusen. Tosin vain vintistä :) Ei alunperin pitänyt laittaa kuin korkeintaan pieni pöytäkuusi, kun on niin ahdasta muutenkin. Tuli kuitenkin mieleen, että laittais kuusen tuohon tietokonepöydän viereen, niin se ei veis tilaa oleskelu nurkkauksesta. Joten ei kun vinttiä penkomaan... Kokosin kuusen vain tekokuusen keskiosasta ja latvaosasta, niin siitä tuli sopivan pieni ja kapeampi, kun alaosa jäi pois. Kuusen jalkaa en meinannut löytää, mutta onneksi sekin löytyi.

Tavallisia kuusen sähkökynttilöitä en viitsinyt laittaa noin pieneen ja kevyt-oksaiseen kuuseen, vaan laitoin vaan led-valonauhan ja muut koristeet, pää-asiassa punaista ja kultaa...


Kuva vaan on huono, kun oli niin hämärää päivällä kun sen otin.


Ensimmäinen "jouluvieraamme" eli hoitokoira on saapunut. Tässä koirat seuraavat kiinnostuneena ruuan laittoa . Vesi kielellä.
Kävimme tänään ystävän luona kylässä ja kaupungissa ostoksilla. Nyt alkaa olla pienimuotoiset joulumuistamiset valmiina, ja kinkkukin on ostettu ja kellarissa sulamassa. Joulutorttuja tein ja vein ystävällekin tuliaisiksi, toisen satsin leivon aatonaattona. Siivoukset on vielä edessä päin.
Tällaista tänne kuuluu. Mitäs teille?

4 kommenttia:

 1. Pienilläkin asioilla saa omaa joulumieltä terästettyä. Edes sillä pienennetyllä kuusella. Meillä tehdään joulu totutulla rutiinilla lähes ilman kaupoissa kiertelyä. Tehdään laatikot, leivonnaiset ja käydään läheisten luona. Rauhoitutaan. Jo nyt. Samaa toivottelen Sinunkin kotipiiriisi! Joulurauhaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos AnneliPunneli! Meillä on aina ollut pienimuotoinen joulu. Lapset tulevat käymään ja varmaan jossakin joulukirkossa tai -messussa käydään jossain välissä ja ehkä joulusaunassa ja jouluateria syödään :)

   Poista
 2. Koti koristeltu meillä kyllä, mutta muuten on kaikki vähäisetkin valmistelut "vaiheessa". Siunattua jouluaikaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä meilläkään suuren suuria valmisteluja. Huomenna olis kinkun paisto ja siivous. Tänään olin ajatellut pestä saunan, mutta tuleekin vieraita, niin katsotaan nyt miten sen homman käy :) Joulurauhaa teillekin !

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)