Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 1. elokuuta 2016

Teltan pystytystäTänään oltiin srk:n teltanpystytys talkoissa. Ja onneksi kaupungissa (tai kaupungin läheisessä taajamassa) oli hyvä sää. Aurinko paistoi ja meitä talkoolaisia oli äkkiä laskien reilusti yli 20 henkeä. Ja kyllähän jo pelkän ison kokous-teltan pystytyksessä tarvittiin mies poikineen ja muutama nainenkin... Tässä kuvassa teltta on nousemassa ja osa on sisällä pystyttämässä ja kiinni pitämässä isoja tukipuita.
Naisille (meitä taisi olla noin 8 kpl) oli myös muita hommia, kuten varastossa olleiden tuolien ja penkkien pyyhkimistä ja niiden kantamista telttaan. Telttoja pystytettiin kaksi kappaletta, tuo iso sekä pienempi "kahviteltta".
Viereisessä (seurakuntamme jäsenen omistamassa) lounasruokalassa kaikki talkoolaiset saivat ilmaisen lounaan ja kahvin. Myös virvoitusjuomia oli ulkona tarjolla.

Kotiin kun tulimme, huomasimme, että täällä oli sillä aikaa satanut ja sen jälkeenkin on satanut. Ihan hirveä väsymys tuli kotiin tultua ja taisin torkahtaakin sohvalla, kuin myös mies yläkerrassa. Sen jälkeen kun taas sai kahvia, niin jo vähän piristyi.
Miehelle unet olivatkin tarpeen, kun hän lupasi mennä ensi yöksi yövalvojaksi teltalle, siellä kun täytyy joka yö olla valvojat, ettei tapahdu mitään ilkivaltaa.. Onneksi hänellä on siellä pari toveriakin, ettei tarvitse yksin olla.


Hyvää viikon alkua!

1 kommentti:

  1. Tulee mulle ihan lapsuus mieleen tuosta kuvasta. Silloin Pomarkussa rukoushuoneen pihalla oli usein teltta pystyssä ja se lienee ollut samaa kokoluokkaa kuin tuo, koska oli myös kolme isoa tolpaa siinä. Itse en ole koskaan ollut pystyttämässä tai purkamassa, mutta nähnyt touhua joskus vähän. Ja välillä telttakokouksessa istuessa sai sitten huiskia hyttysiä jollain koivunoksalla.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)