Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 2. elokuuta 2016

Kesäkupit
Eilen oli meidän kaupungissa ollessamme, ja myöhemminkin, satanut kovasti. Illalla kiertelin pihalla, niin poikkesin paviljonkiinkin huomatakseni, että pikkukaappiin, jossa minulla on ollut kesäkupit, oli myös satanut :( Päällimmäiset kupit olivat puolillaan sadevettä ja pikkuinen sokeriastia puolillaan sokerivettä... vähän otti päästä nämä Suomen kelit ja se kun ei ole mitään kunnollista kesä-majaa...
No, otin kupit ym pesuun. Kultareunuksista huolimatta pesen ne tiskikoneessa,koska ne ovat ihan parittomia astioita ja meille enimmäkseen ilmaiseksi tulleita, kiertsistä ja ystävältä.
Tykkään noista ruusukupeista, vaikka ne ovatkin vain kesäkäytössä. Aamulla kun tyhjensin tiskikoneen tuli mieleen tehdä niistä oma postaus...ja tässä se tulee :)

Ensimmäinen kuppipari
Kupin pohjassa lukee Lumpinen, olisiko mahdollisesti jonkun itse maalaama vai onko se jonkun firman nimi? Teevati on Made in Bulgaria ja valmistajan nimi Winterling.

Kuppi nro 2.

Kuppi on valmistettu Kiinassa, ilman mitän sen kummempia merkintöjä. Teevadin pohjassa lukee Kahla Jmport, joka ei sekään sano mulle mitään.

Kuppi nro 3.

Tämäkin kuppi on kiinalainen, mutta teevati on samanlainen Kahla Jmport kuin edellisessäkin.


Kuppi nro 4.


Tämä kuppi on myös Kiinasta, mutta maan lisäksi pohjassa on myös merkintä TP ja jotain muuta tekstiä. Teevati on puolalainen.


Kuppi nro 5.


Samat kuin edellisessäkin, eli kuppi kiinalainen ja teevati puolalainen.Kuppi nro 6.


Länsi-Saksalainen kuppi ja teevati ihan suomalaista Arabiaa.Ja viimeinen kuppipari nro 7.


Kuppi made in Kiina ja teevadin merkinnät kertovat näin: Chod Zie2 Puola

Itse asiassa kuppeja on 8 paria, vaan kaksi paria on samanlaista. Kuten huomasitte kaikki olivat ihan eriparisia, mutta olen yrittänyt katsoa aina kuppiin sopivan teevadin.


Loppuun vielä nämä pikkuruiset sokerikot. Muistan, että äidilläkin oli jossain kesäkahvilla tällaiset, mutta en muista onko nämä äidiltä vai kiertsistä.
Kivoja kesäisiä kahvitteluja teille, vaikka täällä onkin taas sateista ja ukkostaa. Ainakin jyrisee, ei taida kyllä salamoida. Mies lähtikin käymään kaupoilla ja otti Elmon taas mukaan autoon, tuosta tärisemästä. Elmo-parka pelkää niin ukkosta :(

6 kommenttia:

 1. Pidän paljon ruusukupeista! Myös talvella juon mieluiten ruusukupista.
  Kirpparilla ollessani kädet on laitettava taskuun etten ryhdy keräämään uusia ihanuuksia.
  Todella mielenkiintoista kun esittelit ruusukuppisi! Erittäin kivaa katseltavaa! Tutun näköisiä ruusuja oli joissakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruusukupeissa on sellaista ihanaa romanttisuutta ja varsinkin kesään ne sopivat minusta hyvin....ja "ulko"kuppeina ei eriparisuuskaan haittaa lainkaan :)

   Poista
 2. Aivan ihania kuppeja! Ja hyvin olet löytänyt eripareista sopivat teevadit.
  Voi pientä Elmoa, kun pelkää. Meillä piti olla yöllä ukkonen ja sadetta, mutta jossain kaukana jyrähti pari kertaa eikä tänne tullut tipan tippaa, taaskaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ruusut ja ruusut sopii hyvin yhteen, kun vaan kuvio ja väritys on samaa luokkaa :)

   Poista
 3. Kiva minustakin kun teit tämän postauksen! Heti ekaan kuvaan blogiluettelossani ihastuin. Kuppien lisäksi kun kuvissa on tuo pieni valkoinen liina ja sen alla vielä vihreää. Ihan ällistyttävää miten hyvin sopivat parit olet saanut ihan eriparisista kupeista ja tasseista! En ensin meinannut tajuta, että nuo ekatkin tosiaan on oikeasti eri parista kotoisin. Tekis melkein itsekin mieli harrastaa tämmöistä, mutta kun en tiedä mihin niitä sitten laittaisin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti vähän lavastusta tehdä, että sai kauniinpia kuvia :) Muuten meillä on niin vähän tyhjää tilaa, että mietin missä kummassa nuo kuvat ottaisin, onneksi sain kuitenkin keittiön puuhellan päälle tehtyä kuvauspaikan...Minullakin ovat talvella vintissä laatikossa nuo kupit, kun ei ole sisällä tilaa niille..

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)