Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 24. elokuuta 2016

Kesä vaihtuu syksyksi vääjäämättä
Eilen kävimme miehen kanssa iltakävelyllä. Voi että, puissa oli jo keltaisia lehtiä, huomasin tien varressa. Meidän pihalla niitä ei vielä paljoa näy.
Omenasosettakin tein vähän, kun mies on monena päivänä kerännyt pudokkaita muovikassiin. Onneksi hän myös kiitettävästi syö omenoita :) Itsellä kun ei niin paljoa tule niitä syötyä. Ulkomaalaisia omenoitahan en pysty syömään juuri yhtään, kun ne jotenkin ärsyttävät vatsaa... omat omenat sentään menevät, ainakin jos ei syö liikaa. Kyllä niitä ainokaisessa puussa on ihan riittämiin :) Äkkiä on vaan nuo latvaoksat kasvaneet ylöspäin kesän aikana, vaikka mies sen keväällä leikkasi...
Tänään on illalla meidän Laulusiskojen eka tapaaminen kesätauon jälkeen. Kaipa sitä laulellaankin ja sovitaan seuraavista harjoituksista. Ihan kiva sinne mennä.
Nyt taidan lähteä kurkistamaan taas vihannestarhaani ja poimimaan sieltä sen isoimman kesäkurpitsan. Ja sitten ruuan laittoon, spagettia ja kastiketta tällä kertaa. Hyvää keskiviikkoa!

8 kommenttia:

 1. Kaunis toi eka kuva, piti oikein klikata isommaksi ja iahstella. Kyllä syksy jo vähän tuntuu ja näkyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuo tiemaisema oli kaunis, harmi vaan ettei se kännykkäkamerassa näytä niin kivalta kuin luonnossa näytti.

   Poista
 2. Omenapuihin kasvaa kesän aikana paljon vesiversoja. Minä tapaan leikata ne pois elokuun lopulla.
  Syksy hiipii väkisinkin. Koivuista sataa tuulella lehtiä nurmikolla aivan keltaisenaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syyskuuta kohtihan sitä mennään...

   Poista
 3. Niin se syksy vain tulee mutta onneksi pikkuhiljaa. Nyt puissa näkee keltaisia lehtiä jonkun verran mutta vielä on vihreä päävärinä mutta huomaamatta se on kohta kääntynyt niin että keltainen on pääväri. Silloin onkin jo syksy :)

  VastaaPoista
 4. Minä olen aina haaveillut omenapuusta. Lapsena oli kiva kun sain ystävän kotipihassa heidän puistaan omenia syödä:)

  VastaaPoista
 5. Omenoita riittää , meille ja metsän eläimille (supikoirat vierailee öisin omenapuiden alla)

  VastaaPoista
 6. Kauniit kuvat. Hyvää omenasatoa tulossa. - Blogissani on puutarhakirjojen arvonta, käyhän kurkkaamassa jos kiinnostaa. Mukavaa viikon jatkoa Pihakuiskaajan puutarhasta.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)