Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Sadepäivän ratoksi


Mitähän sitä keksisi sadepäivän ratoksi...muuta kuin bloggaamista...Tosin meillä on ystävän koirat hoidossa (eli nyt on reilun vuorokauden meillä neljä koiraa) ja matti kukkarossa, niin ei voi mitään ihmeempää harrastaa. Ja sataa, niin ei halua lenkillekään!


Eilen oli ihana aurinkoinen päivä, siivouspäivä, innostuin pikkuisen keittiötä uudistamaan...ihan pikkuisen vaan. Eli päätin, et nyt alkoi kesä ja vaihdoin ikkunaan kukalliset kappaverhot.


Perjantaina sain ystävältä kassillisen kirppistavaraa, hän sanoi et siellä on sellanen vanha emalipannukin, mihin minä että sitä en varmaan raaski pistää myyntiin, kun mulla on vanhoja pannuja kaapin päällä muutenkin.
Ja niinhän siinä kävikin. Putsasin kaapin päällyksen, jota varten piti siirtää pöytä ja kiivetä sen päälle, muuten ei olis ylettänyt.Otin sieltä samalla pari juttua pois ja laitoin tuon "uuden" ruskean pannun myös sinne.

Piti laittaa myös kaapissa oleva (niin luulin) kuparipannu sinne, vaan sitä en löytänyt mistään...mihin ihmeeseen olen sen pistänyt...kyllä on hatara pää!Eilen oli miehellä muurari-kaveri savusaunaa laittamassa ja viimeisillä rahoilla ostettiin sementtiä :)No onneks huomenna pitäs tulla vähän rahaa.Ystävän valkoinen villakoira makaa mun jaloissa kun kirjoitan ja villit vilpertit (Elmo ja ystävän terrieri-poika) ovat myös hiljenneet. Ja Busse tietty nukkuu sängyn alla ja mies sängyn päällä :)Muakin väsyttäis...


Sade-terveisin Sesse


Ps. Kuparipannukin löytyi :) Se oli siellä kaapissa, oli vaan niin takana, ettei osunut silmään eikä käteen...

7 kommenttia:

 1. Komeat pannut. Ja hyvä, että kuparipannukin löytyi. Miten ne tavarat onnistuukin aina välillä niin hyvin häviämään;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja varsinkin jos niitä siirtää toiseen paikkaan, muistaa vaan sen edellisen paikan :)

   Poista
 2. ♥kauniita esineitä! Hyvää heinäkuuta!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)