Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Muodonmuutos


Muistatteko vielä tämän kuvan? Yläaulan tavarakasan...joka on viihtynyt siinä ainakin viime syksystä asti.Nyt sama nurkka näyttää tältä!Suurin syy siivouspurkaukseen tänä iltana oli tieto, että meille saattaa (ei ole varmaa vielä) tulla Juhannuksena useampi yövieras.Kyllä tuossakin sohvalla pystyy yksi ihminen nukkumaan :)En kyllä suinkaan noita kaikkia tavaroita ole saanut kirppikselle vietyä, eikä ollut tarkoituskaan...Jotain on mennyt kirpparille, ja tänä iltana raahasin osan vinttiin, tuon vitriinikaapin vein "työhuoneeseeni" toisen kaapin päälle ja kun tila oli tyhjä ylimääräisestä tavarasta hain sohvalle vintistä pitsipeiton ja tyynyjä (tuo keinutuolin peitto, joka on pitsipeiton päällä oli siinä jo ennestään. Tuolin toin myös vintistä ja siihen toisen keinutuolin maton.
Siihen pääsi nukke, jonka sain ystäviltä kirppistavaroiden mukana, mutta enhän mä raaskinut sitä pistää myyntiin.Ostin sille kiertsistä muutaman vaatteen lisää (pikkutytön vaatteita), lierihattua hän saa lainata multa.
Siinä se odottaa pikkutyttö-vieraita, jotka haluisivat leikkiä hänen kanssaan :)Vaattet ovat tuossa naulassa olevassa paperikassissa.Viimeksi lakaisin lattian.Seinäkello ei ole kunnossa, mutta on miehen kotoa...olkoon seinällä, kun on nätti.


Tällaista tänään ja paljon muutakin oli tänään, ystävä kävi koirineen, pihalla tein vähän hommia, seurakunnassa käytiin ja sitten tosiaan illalla tuo "siivousinspis". Vielä olis kesken työhuoneen siivous, sen aloitin jo aikaisemmin, ennenkuin yövieraista tiesinkään, tänään jatkoin vähän ja loput toivottavasti seuraavalla kerralla...niin sitten sielläkin on tilaa kahdelle yövieraalle.


Rauhallista yötä!

4 kommenttia:

  1. Olet ollut ahkera. Ylimääräisten tavaroiden sijoittelu ja jonkun tilan tyhjäksi saaminen ovat mielestäni työlästä puuhaa. Olet onnistunut hienosti!

    VastaaPoista
  2. Sinulla näyttää tulevan oikein juhannuksen suursiivot. Voikun minäkin toimertuisin siivoamaan,vaikka kaappeja!

    VastaaPoista
  3. Kiva lepopaikka tuli esille..meillekintulee juhannusvieraita joten samaa hommaa olis mullakin tiedossa.. mun tarttee saada myös tuollainen isompi vauvanukke..

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)