Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 14. kesäkuuta 2014

Mää, mää, eiku mää...


Oltiin miehen kanssa jakamassa autolla lehtiä, kun satuimme ajamaan lammaslaitumen ohi.Takaisin tullessa pysähdyimme moikkaamaan määkijöitä.
Mää mää kuului monesta suusta kun lampaat juoksivat iloisina vastaan.Huvitti, kun kuunteli, miten erilaisia ääniä niillä oli, jollakin kimeä "mää-mää", jollakin taas vähän karhea "mää´ää" kuin olis ääni mennyt :)

Enimmäkseen olivat valkoisia, mutta oli myös joku ruskea ja musta sekä pari ruskeavalkoista.Ystäväkin siinä soitteli ja on tulossa pikaisesti käymään huomen aamulla Turkuun mennessään.

Ostin kirppikseltä tällaisen helmi-tuikun...lisää hippityyliä :) Jos muistatte värikkään helmiverhon ikkunassa.

Myös tämä vanha mummo-ruutuinen tuolin peitto on vähän hippityyliä, vai mitä.Mulla oli sillon tuota oranssia lankaa, joka piti saada menemään :)


Ne uudet mummo-ruudut joita olen innolla virkannut ovat kyllä kivemman värisiä.Ulkona alkoi paistaa aurinko äsken, ehkä toiveissa olisi huomenna saada aurinkoinen päivä.Tänään oli pilvistä ja viileää.
Nämäkin ruusut ovat jo kuihtuneet...kaikki kukkii niin nopeasti.
Sauna on jo lämpenemässä. Hyvää saunailtaa teillekin!

8 kommenttia:

 1. Ihanaa hippi-tyyliä - tykkään värikkäistä helmistä ja persoonallisuuksista jotta nuo on vallan mainiot!!

  VastaaPoista
 2. Tuli mieleen isäni vitsi. Lammas oli lääkärin odotushuoneessa ja lääkäri kysyi, kenen vuoro. Lammas vastasi "mää". Sitten lääkäri kysymään: mikäs sulla on kipeä, johon lammas että "pää".
  Hyvää sunnuntaita : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äiti kertoi joskus minulle tuon saman jutun vähän erilailla: Lampaalta kysytään "Mikä sinulla on kipee?" Lammas vastaa: "Pää". Määtkö lääkäriin? "Määän. "Mitä lääkäri antaa?" "Lääkettäää" . Suurinpiirtein murteella :)

   Poista
 3. Miehen veljellä on lampaita ja sielläkin kuulee mää, ja pää...ne on vapaana joten aina kun sinne menee niin saa varoa mihin astuu ja ovat syöneet ihan kaikki mikä vähänkin kasvaa mm, marjapensaat, kukat, sun muut..kerran lampaat oli kävelleet piiitkäään matkan ja syöneet yhden talon pihalla olleet kukat..eihän siinä auttanut kuin maksaa omistajalle ne kukat kaikki..kallista pitää lampaat ilman aitausta nyt on joku siinä lähistöllä alkanut viljeeleen peltoja ja ne ei suosiola katso jos lampaat temmeltää vapaana sen pellolla..en tajua miksi miehen veli ei tee aitausta niille olisi paljon helpompaa eikä piha olisi täynnä sitä itteensä..no kaikilla on tietty huvinsa kalliiksi moinen voi tulla...
  Kiva peitto ja tuikkukippo :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)