Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 21. kesäkuuta 2014

Juhannus on meillä herttainen....

....niinhän sitä koulussa laulua laulettiin :)


Selvisimme Vivamossa melko mukiinmenevässä säässä, vasta viimeksi illalla tuli vähän vilu. Söimme siellä ruuan, katsoimme Marian miekka-näytelmän,sitten oli vuorossa varsinainen juhannusjuhla isossa teltassa ja sen jälkeen olikin jo kokon sytytyksen vuoro, kokko paloi komeasti, vaikka vähän sitä ennen oli satanut hetken aikaa kovasti.
Noin kirjoitettuna tuntuu lyhyeltä ajalta, mutta oikeasti lähdimme kotoa jo neljän jälkeen ja olimme takaisin kotona puoli 11 illalla (emmekä edes kokolla olleet kauaa). Vieraat lähtivät sieltä jo aiemmin jatkamaan matkaa, ruuan ja näytelmän jälkeen.Meidän seurassamme oli vieraiden lisäksi eräs seurakuntalaisemme, joka oli siellä yksin, eikä tuntenut paljoa ihmisiä sieltä.Ihan mukava nuorempi nainen.Hänen kanssaan enimmäkseen illalla olinkin.Näin jälkikäteen voin tunnustaa, että stressasin etukäteen vieraiden tuloa yöksi ja varsinkin kun toinen aviopari oli meille ihan vieras eli vieras-vieras :)He olivat vain ystävä-pariskunnan tuttuja.Mutta tutuiksi tultiin mekin.
Vieras nainen oli vielä allerginen kissoille, mutta ei ilmeisesti mitään haitannut, kun kissathan pelkää vieraita ja hyvin vähän olivat sinä aikana sisällä. Kävivät vain syömässä ja jompikumpi kissoista nukkui yöllä mun jalkojen päällä.


Äsken loikki jänönen tuosta nurmikon poikki, onneksi koirat olivat sisällä. Ja mies sanoi aamulla nähneensä luultavasti kaksi näätää ulkona.


Hyvää Juhannuspäivää kaikille teille!

Ps. Kylätalon tilaisuuskin meni hyvin torstai-iltana. Vieraat soittivat bassoa, rumpuja ja kitaraa, sekä lauloivat. (heillä oli soittovehkeet mukana autossa).Osa heistä kun kuuluu yhteen hengelliseen bändiin.
Eilen aamupäivällä kävimme myös Kasvihuoneilmiössä, joka oli vain yhdelle heistä ennestään tuttu.Minä ostin sieltä yhden 50 sentin löydön...siitä kuvaa myöhemmin :)

8 kommenttia:

 1. Juhannuksenne kuulostaa menneen oikein mukavasti. Iloista jatkoa ja lämpimämpää säätä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että säät vähän lämpenisivät, tekisi hyvää kasveille ja meille!

   Poista
 2. Kiitos juhannus-tunnelmasta, jonka sain kuviesi kautta. Suomenlippu tosin oli lähellä ikkunaamme ja siitä iloitsin mutta kokkoa ei käyty katsomassa.
  Meillä oli muuta ohjelmaa ja minä stressasin, turhaan. Kaikki oli hyvän ja armollisen Jumalan käsissä. Nuorimmalle lapsellemme, tyttärellemme syntyi kolmas lapsi eilen illalla. Oli riskitekijöitä olemassa. Niitä stressasin jo pitkään. Kaikki meni hyvin Pyhän Kolmiyhteisen Jumalan varjeluksessa. Kiitos Hänelle!
  Kiitos sinulle teksteistäsi ja kuvistasi.
  Aina on jännitysten mentyä vapauttava olo. Mielestäni ei mikään ihme, että vähän stressasit täysin vieraita ihmisiä jotka tulevat kotiisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon onnea isovanhemmille ja tietysti myös lapsen vanhemmille!!

   Poista
 3. Kiitos samoin! Mekin juuri kotiuduttiin mökkireissulta, kylmä oli mutta silti niin ihanaa :)

  VastaaPoista
 4. On tämä keskikesän juhla kuitenkin aina ihanaa aikaa, vaikka miten villaista saakin kerätä päälleen!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)